ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Ρίξτε την ποινή της θύρας-4"

ΠΑΟΚ: "Ρίξτε την ποινή της θύρας-4"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιχειρεί να μειώσει κατά 20 μέρες το διάστημα που το πέταλο των οργανωμένων οπαδών της στην Τούμπα θα παραμείνει κλειστό.

Τον περασμένο Ιούλιο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής είχε πάρει την απόφαση να κλείσει τη θύρα-4 της Τούμπας μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου. Η τιμωρία, που συνοδεύεται και από ένα πρόστιμο 70.000 ευρώ που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχει διάρκεια μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και αφορούσε στα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει κάνει συγκεκριμένες ενέργειες για να μειωθεί η ποινή. Πρώτα απ' όλα προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια, από τα οποία όμως θα πάρει καιρό να βγει απόφαση.

Η κίνηση στην οποία προσβλέπει σε άμεσα αποτελέσματα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι άλλη και αφορά στην αίτηση θεραπείας που κατέθεσε στο υφυπουργείο Αθλητισμού. Ο επίσημος ΠΑΟΚ ζητά η ποινή να μειωθεί κατά 20 μέρες και να έχει ισχύ μέχρι τις 20 Οκτώβρη. Μάλιστα, περιμένει απάντηση μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Σε περίπτωση άρνησης του υφυπουργείου, υπάρχει σειρά άλλων ενεργειών που θα γίνουν.

Θυμίζουμε ότι η επίσημη θέση του ΠΑΟΚ, η οποία έχει εκφραστεί αρκετές φορές κάνει λόγο για ευθύνες της ΕΠΟ/ΚΕΔ και του Παπά, τον ποινικό χαρακτήρα των οποίων έχει ζητήσει από τον Άρειο Πάγο να διερευνήσει.

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ