ΠΑΟΚ

Αλλάζει μπακ, το σκέφτεται για Σάλπι

Αλλάζει μπακ, το σκέφτεται για Σάλπι
INTIME SPORTS

Διαβάστε ποια είναι τα σχέδια του Χουμπ Στέφενς σε ότι αφορά την ενδεκάδα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό.

Με εξαίρεση τα μπακ, ίδια λογικά θα είναι τα πρόσωπα της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ (αν όχι όλα, η συντριπτική πλειοψηφεία αυτών) στο ματς με τον Πανθρακικό σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Χακόμπο θα είναι κάτω από το τέρμα και στόπερ θα αγωνιστούν οι Κατσουράνης και Βίτορ. Σκόνδρας και Τζαβέλλας από την στιγμή που έχουν μείνει εκτός αποστολής οι Κίτσιου και Λίνο, θα καλύψουν τα δύο άκρα της άμυνας, ενώ στο κέντρο αναμένεται να είναι οι Τζιόλης και Λάζαρ.

Στοχ και Νίνης προορίζονται για αριστερά και δεξιά αντίστοιχα και ο Αθανασιάδης θα είναι στην επίθεση με μια πιθανότητα να παίξει ο Νέτσιντ στη θέση του εφόσον ο Στέφενς αποφασίσει να ξεκουράσει τον Κλάους.

Σχετικά με τον παρτενέρ του, φαίνεται να υπάρχει ένα δίλημμα καθώς εφόσον ο Ολλανδός δεν χρησιμοποιήσει τον Σαλπιγγίδη (εξαιτίας της κατάστασής του με τα ράμματα που έχει κάνει), θα παίξει ο Λούκας και αυτό πιθανόν να αλλάξει όλο τον σχεδιασμό της ομάδας. Και έτσι αντί για 4-4-2, ο ΠΑΟΚ να παίξει με 4-2-3-1.

Ο Ισπανός σε μια τέτοια περίπτωση πιθανόν να αγωνιστεί δεξιά και ο Νίνης να είναι σε πιο ελεύθερο ρόλο. Εάν πάντως χρησιμοποιηθεί ο "Σάλπι", θα πλαισιώσει τον Αθανασιάδη στη γραμμή κρούσης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ