ΠΑΟΚ

Αλλαγμένος με Εργοτέλη

Αλλαγμένος με Εργοτέλη
INTIME SPORTS

Ο Χουμπ Στέφενς είναι αναγκασμένος να αλλάξει κάποια πρόσωπα στο αρχικό σχήμα, ενώ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές και για λόγους τακτικής.

Το μακρινό ταξίδι στην Πορτογαλία και η επιστροφή απευθείας στην Κρήτη επιβάρυνε τους παίκτες του ΠΑΟΚ, γι' αυτό και η τελευταία προπόνηση δεν είχε μεγάλη διάρκεια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Χουμπ Στέφενς να κρατήσει "κλειστά" τα χαρτιά του σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει απέναντι στον Εργοτέλη.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, πάντως θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές είτε αναγκαστικές είτε για λόγους τακτικής. Ο Γιώργος Τζαβέλλας και ένας εκ των Χούσεν και Σαλπιγγίδη θα βρεθούν αναγκαστικά στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ παίρνοντας τις θέσεις του τραυματία Λίνο, αλλά και του τιμωρημένου Αθανασιάδη.

Από εκεί και πέρα, βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο Νάτχο, παίρνοντας θέση στα χαφ, με τον Μαντούρο να είναι ο επικρατέστερος που θα μείνει στον πάγκο, καθώς στο ματς με την Μπενφίκα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, αλλά έδειξε και κουρασμένος. Ο Παναγιώτης Γλύκος θα βρεθεί σίγουρα κάτω από τα δοκάρια, ενώ δεν αναμένονται αλλαγές από τον Ολλανδό τεχνικό και στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο (Κατσουράνη-Ινσαουράλδε). Στα δεξιά της άμυνας ο Γιάννης Σκόνδρας διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα, ενώ γρίφος παραμένει ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ