ΠΑΟΚ

Αλεξόπουλος: "Ίσως συνεργαστούμε σαν ΠΑΟΚτσήδες..."

Αλεξόπουλος: "Ίσως συνεργαστούμε σαν ΠΑΟΚτσήδες..."
Σαββίδης

Διαβάστε τη σύντομη αλλά περιεκτική τοποθέτηση του Απόστολου Αλεξόπουλου στο Sport24.gr για το ενδεχόμενο επιχειρηματικής συνύπαρξης με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Απόστολος Αλεξόπουλος αποτελεί έναν πολύ σημαντικό επιχειρηματικό πόλο της οικογένειας του ΠΑΟΚ, ενδεψχομένως τον πιο ισχυρό πριν την εμφάνιση του Ιβάν Σαββίδη.

Με βάση αυτό το δεδομένο, η είδηση για τις επαφές των δύο ανδρών σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στην περίπτωση του "Μακεδονία Παλλάς" συζητείται έντονα και δημιουργεί σκέψεις για περαιτέρω από κοινού δραστηριότητες στον ΠΑΟΚ (ο κ. Αλεξόπουλος έχει κατασκευαστική εταιρία).

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον πρώην ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ ΠΑΟκ, ζητώντας του να τοποθετηθεί για τις επαφές του με τον Ιβάν Σαββίδη. Τον εντοπίσαμε μέσα στο αεροπλάνο, λίγο πριν από ένα επαγγελματικό ταξίδι του και ο διάλογός μας ήταν σύντομος.

"Άκουσα και εγώ ότι κυκλοφόρησε αυτή η είδηση. Δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο, ίσως συνεργαστούμε ως ΠΑΟΚτσήδες με τον κ. Σαββίδη" τόνισε αρχικά ο κ. Αλεξόπουλος.

Το κοινό στοιχείο της αγάπης για τον ΠΑΟΚ που έχετε εσείς και ο κ. Σαββίδης είναι αυτό που δημιουργεί συνειρμούς για μία περαιτέρω συνεργασία σας...

"Δεν έχουμε μιλήσει για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να το ξεκαθαρίσω. Γενικότερα, το σίγουρο είναι πώς ο κ. Σαββίδης θέλει να κάνει πολλά πράγματα".

Να θεωρήσουμε δεδομένη τη συνεργασία σας στο "Μακεδονία Παλλάς"; "Καλό είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε τώρα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ