ΠΑΟΚ

Αξιολογείται ο Πόγκατετζ

Αξιολογείται ο Πόγκατετζ
Πόγκατετζ

Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο 31χρονος Αυστριακός κεντρικός αμυντικός, Εμάνουελ Πόγκατετζ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Νυρεμβέργη.

Μπορεί σε πρώτο πλάνο τελευταία να βρίσκεται η ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν εξετάζει περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

Μία απ' αυτές σύμφωνα με πληροφορίες είναι του Εμάνουελ Πόγκατετζ, του ύψους 1.91μ. 31χρονου Αυστριακού κεντρικού αμυντικού που έχει μείνει ελεύθερος από την Νυρεμβέργη.

Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Στουρμ Γκρατς και μετά από ένα πέρασμα από την Κέρντεν βρέθηκε στην Μπάγερν Λεβερκούζεν. Αγωνίστηκε δανεικός στην Αααράου, την Γκράτσερ και τη Σπάρτακ Μόσχας και το 2005 πήρε μεταγραφή στην Μίντλεσμπρο στην οποία έμεινε πέντε χρόνια.

Για δύο χρόνια έπαιξε στο Ανόβερο, πέρασε από μισή σεζόν στη Βόλφσμπουργκ και την Γουέστ Χαμ και πέρυσι έπαιξε στη Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Νυρεμβέργης.

Είναι, εξάλλου, 60 φορές διεθνής με την εθνική Αυστρίας. Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο ΠΑΟΚ ασχολείται και με την περίπτωση 23χρονου κεντρικού αμυντικού που έχει συμβόλαιο με ομάδα και θα χρειαστεί ποσό για να αποδεσμευτεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ