ΠΑΟΚ

Ακούει Αγρίνιο... και τρέχει

Ακούει Αγρίνιο... και τρέχει
Μπόγιοβιτς INTIME SPORTS

Δύσκολες στιγμές περνάει ο ΠΑΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια στα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει με τον Παναιτωλικό (VIDEOS)

Το Αγρίνιο δεν είναι ιδιαίτερα φιλόξενο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στην φτωχή προϊστορία με την τοπική ομάδα, μετρά δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Πριν βιαστείτε να μιλήσετε για ισορροπία, κρατήστε πως οι δύο νίκες του "Δικέφαλου" έγιναν τις σεζόν 75'-76' (0-2) και 76'-77' (1-2).

Στις πιο πρόσφατες επισκέψεις του στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ πήρε μία ισοπαλία και έχασε με... κατεβασμένα τα χέρια.

Ας θυμηθούμε πιο αναλυτικά τα δύο τελευταία παιχνίδια του "Δικέφαλου" στο γήπεδο του Παναιτωλικού...

11'-12': Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 1-1

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον νεοφώτιστο τότε, Παναιτωλικό. Από νωρίς τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για τον ΠΑΟΚ. Για μεγάλο χρονικό διάστημα η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι ήταν πολύ κακή. Δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την εστία των γηπεδούχων, οι οποίο προηγήθηκαν με τον Θεοδωρίδη, δίκαια. Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στα τελευταία λεπτά και στο 85' ισοφάρισε με κεφαλιά του Μπρούνο Τσιρίλο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πάμπλο Γκαρσία.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Χαλκιάς, Αποστολόπουλος (62' Παπάζογλου), Λίνο (77' Σταφυλίδης), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (69' Νιμανί), Αθανασιάδης.

13'-14': Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 2-0

Παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τη μεγάλη ισοπαλία με την Σάλκε στη Γερμανία. Λίγες μέρες πριν το... ραντεβού της με τα αστέρια η ομάδα του Χουμπ Στέφενς πραγματοποιεί τραγική εμφάνιση και χάνει... κάτω τα χέρια από τον ανώτερο σε εκείνο το ματς Παναιτωλικό. Οι Μπόγιοβιτς (28') και Μελισσάς (45'+) "καθάρισαν" για την ομάδα τους από το πρώτο μέρος. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 85' και την ευκαιρία να διευρύνουν ακόμη περισσότερο τη νίκη τους.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Χακόμπο, Κίτσιου, Λόπεθ, Βίτορ, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης (69' Γεωργιάδης), Λούκας, Ολίσε (46' Σαλπιγγίδης), Στοχ και Νέτσιντ (46' Αθανασιάδης).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ