ΠΑΟΚ

Αιγινιακός - ΠΑΟΚ 1-1

Αιγινιακός - ΠΑΟΚ 1-1
Παπαδόπουλος Γκολάσα INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στην πρώτη εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ ο οποίος ήρθε ισόπαλος με 1-1 απέναντι στον Αιγινιακό, έδειξε πως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στην "ασπρόμαυρη" επίθεση.

Την ευκαιρία να τσεκάρει κατάσταση πολλών παικτών του αλλά και να τους κρατήσει σε αγωνιστικούς ρυθμούς λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος είχε ο Αγγελος Αναστασιάδης στο φιλικό του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αιγινιακό.

Ο "Δικέφαλος" ήρθε ισόπαλος με 1-1, με τα βλέμματα σαφώς να πέφτουν πάνω στον "νέο", Δημήτρη Παπαδόπουλο (έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του). Ο τελευταίος έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση και φαίνεται πως μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στην επίθεση του ΠΑΟΚ.

Φυσικά στα... συν του ΠΑΟΚ ήταν και το γεγονός πως για ένα ακόμη ματς ο Φακούντο Περέιρα χρίστηκε σκόρερ μιας και ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ τον "Δικέφαλο". Ο οποίος πάντως δεν έφτασε στην νίκη αφού για λογαριασμό του Αιγινιακού ισοφάρισε ο Ναουτσέφσκι στο δεύτερο μέρος κατά το οποίο ο ΠΑΟΚ έδειξε ένα... διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο μετά τις πολλές αλλαγές που έγιναν.

Αιγινιακός - ΠΑΟΚ 1-1
INTIME SPORTS

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Αιγινιακού

Γκολ: Περέιρα 3', 62' Ναουτσέφσκι

Κάρτες: -

Αποβολές: -

Αιγινιακός (Θεοδωρίδης): Τόλιος (75' Φαρμάκης), Τέλλος, Λιόλιος, Αραμπατζής (78' Αχαλινόπουλος), Γιαζιτζόγλου, Μασάντο (71' Ντος Σάντος), Πολύζος (51' Ρίκκα), Ζούρκος (66' Πέντα), Ναουμτσέφσκι, Κουτσοσπύρος (80' Δεμηττζόγλου) και Πόποβιτς (66' Καζάκης)

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Ιτάνζ (55' Γιακουμής), Σκόνδρας (46' Βίτορ), Ποζατζίδης (65' Τουμανίδης), Κατσικάς, Σπυρόπουλος, Σαββίδης (65' Πούγγουρας), Τζανδάρης (65' Πατράλης), Γκολάσα (46' Τζιόλης), Παπαδόπουλος (60' Κούστα), Περέιρα (73' Κάκκο) και Μάρτενς

Διαιτητής: Συμεωνίδης

Φουριόζος με γκολ Περέιρα

Ο Αναστασιάδης παρέταξε τον ΠΑΟΚ με σχηματισμό 4-4-2. Μπροστά από τον Ιτάνζ από τα αριστερά προς τα δεξιά ήταν οι Σπυρόπουλος, Ποζατζίδης, Κατσικάς και Σκόνδρας, ως κεντρικά χαφ οι Σαββίδης, Τζανδάρης δεξιά ο Γκολάσα, αριστερά ο Μάρτενς και μπροστά οι Παπαδόπουλος και Περέιρα. O ΠΑΟΚ ξεκίνησε... φορτσάτος στο παιχνίδι και στην πρώτη του ευκαιρία κατόρθωσε να προηγηθεί. Μετά από πάσα του Μάρτενς, ο Περέιρα βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Αιγινιακού, Τόλιο και με πλασέ διαμόρφωσε το 0-1 στο 3'.

Ισοπαλία στα δοκάρια

Στο 12' ο Μασάντο εκτέλεσε φάουλ, ο Ιτάνζ έδιωξε σε κόρνερ ενώ στο 13' μετά από κεφαλιά του Κουτσοσπύρου η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ και μετά η μπάλα έφτασε στα χέρια του Καμερουνέζου πορτιέρο. Στη συνέχεια (15') πριν να κάνει κεφαλιά-ψαράκι ο Παπαδόπουλος, ο Τέλλος πρόλαβε να διώξει ενώ στη συνέχεια και συγκεκριμένα μέχρι το 30' δεν υπήρχαν επικίνδυνες φάσεις για τις δύο ομάδες.

Στο 34' ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει το 0-2 αλλά μετά από απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάρτενς η μπάλα κατεληξε στο δοκάρι. Ο Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά στην ίδια φάση, δεν την έπιασε όμως όπως θα ήθελε και μπλόκαρε ο Τόλιος. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 0-1.

Ισοφάρισε με τέρμα του Ναουτσέφσκι

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Τζιόλης και Βίτορ πήραν την θέση των Σκόνδρα και Γκολάσα, με αποτέλεσμα ο Ποζατζίδης να παίζει στα δεξιά της άμυνας του ΠΑΟΚ και ο Βίτορ να είναι ο παρτενέρ του Κατσικά. Στο 55' ο "Δικέφαλος" είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του. Μετά από γύρισμα του Περέιρα, ο Τζανδάρης προσπάθησε με προβολή να "γράψει" το 0-2, αλλά δεν πρόλαβε την μπάλα.

Στο 62' ο Αιγινιακός κατάφερε να ισοφαρίσει καθώς μετά από σύχγυση στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Ναουτσέφσκι ισοφάρισε σε 1-1.Οι πολλές αλλαγές που έγιναν από πλευράς "Δικεφάλου" είχαν ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να "ανεβάσουν" στροφές, αν και οι "ασπρόμαυροι" στην συνέχεια έγιναν απειλητικοί.

Ευκαιρίες για ΠΑΟΚ αλλά τελικά... 1-1

Στο 74' ο Κούστα είχε την ευκαιρία να κάνει το 1-2 για τον ΠΑΟΚ αλλά την κεφαλιά του απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού. Στο 86' ο Κάκκο με προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έτσι ο "Δικέφαλος" δεν κατάφερε και πάλι να πάρει κεφάλι στο σκορ με αποτέλεσμα ο αγώνας να τελειώσει με 1-1.

Η φάση της αναμέτρησης:

Ηταν το δοκάρι του Μάρτενς. Ο ίδιος θα μπορούσε να κάνει το 0-2 με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ και κάπου εκεί να "τελειώσει" την υπόθεση νίκη για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Ο πολυτιμότερος παίκτης:

Ηταν ο τερματοφύλας του Αιγινιακού, Τόλιος. Ηταν σταθερός και πραγματικός αρχηγός της ομάδας του και είχε ως καλύτερη απόκρουσή του την κεφαλιά του Κούστα και την εντυπωσιακή επέμβαση του σε κόρνερ.

Μας άρεσε:

Η γρήγορη προσαρμογή του Παπαδόπουλου και η καλή επαφή που συνεχίζει να έχει με τα δίχτυα ο Περέιρα.

Αιγινιακός - ΠΑΟΚ 1-1
INTIME SPORTS

Δεν μας άρεσε:

Οι παίκτες του Αιγινιακού πήραν πολλές κεφαλιές απέναντι στους παίκτες του ΠΑΟΚ και έγιναν επικίνδυνοι από στημένες φάσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ