ΠΑΟΚ

Αήττητος, αλλά όχι ικανοποιημένος

Αήττητος, αλλά όχι ικανοποιημένος
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ με την ισοπαλία κόντρα στην Ξάνθη, συμπλήρωσε πάνω από δύο μήνες χωρίς να έχει ηττηθεί, ωστόσο οι πολλές ισοπαλίες δεν τον αφήνουν ικανοποιημένο.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχασε στην Ξάνθη , αλλά δεν κέρδισε κιόλας. Ο "Δικέφαλος" είναι αήττητος για πάνω από δύο μήνες, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν αφήνουν κανέναν ικανοποιημένο, καθώς όλοι πιστεύουν μέσα τους, ότι οι "ασπρόμαυροι" μπορούσαν να προσεγγίσουν το απόλυτο των νικών.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ έχει να ηττηθεί από τις 6/11 , όταν γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, για την 9η αγωνιστική της Superleague. Από εκείνο το ματς και έπειτα ο "Δικέφαλος" δεν έχει φύγει από το γήπεδο την πικρία του αρνητικού αποτελέσματος.

Στα επτά συνεχόμενα ματς που ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος έχει 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. Αυτό, όμως, που δεν αφήνει ικανοποιημένους παίκτες, προπονητικό τιμ και κόσμο, είναι ότι στα ματς με Κέρκυρα στην Τούμπα, αλλά και εκτός έδρας με Γιάννινα και Ξάνθη, ο "Δικέφαλος" με καλύτερες εμφανίσεις θα μπορούσε να είχε πανηγυρίσει το τρίποντο.

Τα επτά ματς που ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος:

20/11/11 ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 3-0

26/11/11 ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 0-0

04/12/11 Γιάννινα - ΠΑΟΚ 2-2

10/12/11 ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών 3-1

18/12/11 Δόξα Δράμας - ΠΑΟΚ 0-2

04/01/12 ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3-1

08/01/12 Σκόντα Ξάνθη - ΠΑΟΚ 0-0

Αυτό το σερί στο πρωτάθλημα, βέβαια, ο ΠΑΟΚ μπορεί να το διευρύνει, καθώς τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι εντός έδρας με Εργοτέλη και Πανιώνιο. Οι "ασπρόμαυροι" θέλουν εκτός από το να διατηρήσουν το αήττητο να μαζέψουν πόντους, που σίγουρα χρειάζονται εντός έδρας, για να... ψαλιδίσουν τη διαφορά από τις προπορευόμενες ομάδες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ