ΠΑΟΚ

Θλάση ο Μακ, δεν παίζει με Αστέρα ο Κάτσε!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Κάτσε Σκόνδρας Κιόσε MOTIONTEAM

Τα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τετάρτη (19//11) και η κατάσταση των τραυματιών.

Γεμάτο είναι το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ με καλά, αλλά και με άσχημα νέα. Η επιστροφή των διεθνών παικτών του από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες, έφερε χαμόγελα, αλλά και αγωνία στο προπονητικό τιμ του "Δικεφάλου".

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρόμπερτ Μακ, που αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο φιλικό παιχνίδι της Σλοβακίας χθες, λόγω ενοχλήσεων στην κατάφυση του δικέφαλου τένοντα στο αριστερό πόδι έκανε το πρωί γενικές ιατρικές εξετάσεις και υποβλήθηκε σε μαγνητική τα αποτελέσματα της οποίας σύμφωνα με την ενημέρωση του ΠΑΟΚ έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση:

"Τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Ρόμπερτ Μακ έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στην κατάφυση του δικέφαλου στο αριστερό πόδι".

"Τρέχει" να προλάβει το ντέρμπι!

Παρά τις διαβεβαιώσεις του Μακ πως δεν πρόκεΙται για κάτι σοβαρό, τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν ότι έχει υποστεί υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στην κατάφυση του δικεφάλου τένοντα στο αριστερό πόδι.

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για δέκα μέρες και επειδή είναι δεύτερη θλάση σε μικρό χρονικό διάστημα, ουσιαστικά θα παλέψει να είναι καλά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Εκτός και οι Τζιόλης, Μαντούρο

Εκτός έμεινε επίσης ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς κι έκανε θεραπεία, αλλά και ο Εγιάλ Γκολάσα που έβγαλε τα ράμματα στο δάκτυλο του ποδιού του και ξεκίνησε τρέξιμο.

Αντίθετα, ο Ράζβαν Ρατς, που αγωνίστηκε σε δύο 90λεπτα με την Ρουμανία, δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, όπως και οι Στέφανος Αθανασιάδης, Παναγιώτης Γλύκος που έμειναν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο έκανε αποθεραπεία λόγω αιματώματος στη γάμπα που προήλθε από χτύπημα, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση που περιελάμβανε δουλειά στην τακτική με οικογενειακό δίτερμα.

Επίσης, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που την Τρίτη το βράδυ υπεβλήθη σε μαγνητική μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της Εθνικής Νέων έχει υποστεί ρήξη έξω θυροειδούς συνδέσμου.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Απών με Αστέρα Τρίπολης ο Κάτσε

Τέλος, όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Εργκούς Κάτσε, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Έτσι, δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ