ΠΑΟΚ

Αγρίεψαν Κοντρέρας και Μουσλίμοβιτς

Αγρίεψαν Κοντρέρας και Μουσλίμοβιτς
INTIME SPORTS

Φραστική επίθεση δέχθηκαν οι Κοντρέρας και Μουσλίμοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, έχοντας ως συνέπεια να ανέβουν οι τόνοι.

Με την παρέμβαση ωστόσο των ψυχραιμοτέρων αλλά και την επικράτηση της λογικής έναντι των έντονων συναισθημάτων που οφείλονταν σε μεγάλο βαθμό στον αποκλεισμό, αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

Ωστόσο ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ξεχωριστά τις δύο περιπτώσεις, καθώς πρόκειται για διαφορετικά συμβάντα.

Μετά το πέρας των δηλώσεων του Χιλιανού κεντρικού αμυντικού στην μικτή ζώνη, φίλος της ομάδας του τον πλησίασε κάνοντάς του επίθεση (σ.σ. φραστική). Με τα νεύρα να είναι τεντωμένα ο Πάμπλ Κοντρέρας κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, ωστόσο με την παρέμβαση του Μπρούνο Τσιρίλο το περιστατικό σταμάτησε εκεί.

Μάλιστα, ο οπαδός συνειδητοποιώντας το τί είχε προκαλέσει ζήτησε κατόπιν συγγνώμη και το θέμα έληξε, πριν καν ουσιαστικά δημιουργηθεί.

Μουσλίμοβιτς: "Είμαι επτά μήνες απλήρωτος"

Πρωταγωνιστής σε ένα παρόμοιο επεισόδιο βρέθηκε ο Βόσνιος επιθετικός του "Δικεφάλου του Βορρά", Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Ο 30χρονος άσος είχε συζήτηση με οπαδό, ο οποίος ωστόσο κάποια στιγμή άρχισε να του "επιτίθεται" φραστικά κατηγορώντας τον για την αποχή που είχαν κάνει οι παίκτες του Χάβου.

Ο διάλογος άρχισε να γίνεται πιο έντονος και ο "Μούσλι" άρχισε να εκνευρίζεται, προσπαθώντας να του εξηγήσει τι συνέβη τότε, λέγοντάς του ότι εκείνος δεν ήταν στο γκρουπ των παικτών που αποφάσισαν να απέχουν.

Μάλιστα του υπογράμμισε πως είναι απλήρωτος για επτά μήνες: " Εγώ δεν έκανα αποχή. Είμαι επτά μήνες απλήρωτος και συντηρούμαι με τα δικά μου χρήματα", είπε χαρακτηριστικά.

* Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν από τους λίγους, αν όχι ο μοναδικός που δεν τα... άκουσε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ