ΠΑΟΚ

Αφλογιστία... στο σπίτι του!

Αφλογιστία... στο σπίτι του!
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι στο μηδέν και συνεχίζει να χάνει βαθμούς στην Τούμπα, όπου έχει να κερδίσει εδώ και τρία παιχνίδια!

Από την αρχή της σεζόν σχολιάζουμε την τραγική άμυνά του. Στα τελευταία παιχνίδια στην Τούμπα, όμως, ο ΠΑΟΚ μας δίνει το δικαίωμα να ασχοληθούμε και με τη μέχρι τώρα "καυτή" του επιθετική γραμμή.

Για να εξηγούμαστε, ο "Δικέφαλος" έμεινε για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι στο μηδέν στην έδρα του, αφού είχε προηγηθεί το 0-0 με τον Ολυμπιακό.

Αν πάμε... πιο πίσω θα δούμε ότι στα παιχνίδια που έχει δώσει στην Τούμπα μέσα στο 2015 κόντρα σε Πανιώνιο, Πλατανιά, Παναιτωλικό, Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης έχει πετύχει μόλις πέντε γκολ, συγκομιδή που είναι φτωχή για μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που μέσα στην έδρα του στην αρχή της σεζόν έβαζε τέσσερα, πέντε ακόμη και έξι γκολ!

Δεν κερδίζει...

Πέρα, όμως, από το κομμάτι των γκολ αξίζει να αναφερθούμε και στο γεγονός ότι η ομάδα του Αναστασιάδη έχει να κερδίσει στην Τούμπα εδώ και τρία παιχνίδια!

Τελευταία νίκη του ήταν αυτή κόντρα στον Πλατανιά στις 18 Ιανουαρίου, αφού έκτοτε μετρά δύο ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Τρίπολη με το ίδιο σκορ (0-0) και μία ήττα από τον Παναιτωλικό με σκορ 1-2.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ