ΠΑΟΚ

Άφησε το... στίγμα του ο Χακόμπο

Άφησε το... στίγμα του ο Χακόμπο
INTIME SPORTS

Ο Σανθ Χακόμπο θα μείνει στα πιτς για καιρό και εμείς κάνουμε ένα flashback των ημερών του στον ΠΑΟΚ. Η αγωνιστική ποιότητα που έδειξε, η... ιδιαίτερη συμπεριφορά του και η εκτίμηση του κόσμου της ομάδας στο πρόσωπό του.

Τεράστιο πλήγμα για τον ΠΑΟΚ ο τραυματισμός (3-4 μήνες εκτός) του Σάνθ Χακόμπο και αυτό ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει.

Ο Ισπανός το διάστημα που έπαιξε φέτος στον "Δικέφαλο" άφησε το στίγμα του για... αρκετούς λόγους και φανέρωσε τις πολλές δυνατότητες που έχει.

Πάμε να κάνουμε ένα flashback για την αφεντιά του... Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι αναζητούσε τερματοφύλακα, οι επαφές του με τον Μιχάλη Σηφάκη δεν είχαν αίσιο τέλος και κάπως έτσι κατέληξε στον Χακόμπο.

Το εντυπωσιακό του ξεκίνημα

Ο ίδιος χρειάστηκε αρκετό χρόνο μέχρι να καθίσει κάτω από τα γκολποστ της ομάδας και το ντεμπούτο του έγινε στον αγώνα με τον ΟΦΗ στις 06/10/12. Η κόκκινη που δέχτηκε ο Παναγιώτης Γλύκος είχε σαν αποτέλεσμα να μπει στο παιχνίδι και μάλιστα απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Μίρνες Σίσιτς. Ο ίδιος συνέχισε να ικανοποιεί με την απόδοσή του, μέχρι και τον αγώνα απέναντι στην Κέρκυρα (προηγήθηκαν τα ματς με ΟΦΗ και ΑΕΚ) δεν είχε δεχτεί γκολ ενώ στο ματς με τον Πανιώνιο (1-2 για τον ΠΑΟΚ) κράτησε όρθιο τον "Δικέφαλο" με εξαιρετικές αποκρούσεις που έκανε.

Τα νεύρα του και η ιδιαίτερη συμπεριφορά του

Ακολούθησε το ματς με τον Πλατανιά (2-0 υπέρ των "ασπρόμαυρων") και στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό έκανε το λάθος να αντιδράσει στον κόσμο του "τριφυλλιού" με άσεμνες χειρονομίες, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να αποβληθεί. Οι σκηνές που ακολούθησαν είναι γνωστές, ο ίδιος κατευθύνθηκε με άγριες διαθέσεις στον επόπτη και από εκείνο το ματς άρχισε να συζητείται το πόσο νευρικός είναι. Εγινε αρκετός λόγος γι' αυτό, με τον ίδιο να ζητά συγγνώμη από τον κόσμο για την απαράδεκτη ενέργειά του.

Γενικώς είναι αλήθεια πως ο Ισπανός έδειξε στο διάστημα που έπαιξε στον ΠΑΟΚ πως είναι παθιασμένος και έχει μια... ιδιαίτερη συμπεριφορά, κάτι που φάνηκε και στον αγώνα με τον ΠΑΣ (είχαν προηγηθεί οι αγώνες με τον Λεβαδειακό και τον Αιγινιακό), στον οποίο αν και είχε τραυματιστεί αρνήθηκε να βγει από το γήπεδο. Διαπιστώθηκε πως υπέστη θλάση α' βαθμού στον δεξί προσαγωγό, ακολούθησαν κάποιες εκτιμήσεις πως ίσως μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης με τον ίδιο μέσω facebook να απαντά... "μία εβδομάδα πριν το επόμενο παιχνίδι (σ.σ. το ματς με τον Πανθρακικό) και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ...Ναι! Ποιος είπε ότι θα ήμουν εκτός δράσης για ένα μήνα;"

Σε αυτό το παιχνίδι μάλιστα δημιουργήθηκε το πρόσφατο πρόβλημα του μιας και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ "όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις, λόγω του χτυπήματος που δέχθηκε στον προηγούμενο αγώνα εναντίον του Πανθρακικού και παρότι δεν διαμαρτυρήθηκε για ενοχλήσεις στην διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, είχε υποστεί τραυματισμό". Ο ίδιος ίσως να μην ήθελε να πει κάτι για τις ενοχλήσεις (και να υπερεκτίμησε έτσι τις δυνάμεις του) αλλά αυτό τώρα βγαίνει σε κακό...

"Κέρδισε" τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Γενικώς το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ ήταν... θορυβώδες με την έννοια πως άρεσε πολύ και βοήθησε σημαντικά στον "Δικέφαλο" (σε 10 ματς δέχτηκε μόλις έξι γκολ), ενώ πρόλαβε να αποτελέσει και έναν από τα αγαπημένα παιδιά του κόσμου. Είναι γεγονός πως ο Χακόμπο "κέρδισε" με την αγωνιστική ποιότητά του αλλά και το πάθος του πολλούς οπαδούς της ομάδας, δεν είναι και λίγοι αυτοί πως θεωρούν πως ο ΠΑΟΚ βρήκε ένα αξιόλογο τερματοφύλακα (θέση που ανέκαθεν "πονούσε" ο "Δικέφαλος") και σίγουρα αυτό που ελπίζουν είναι η αποθεραπεία του να κυλήσει με τον καλύτερο τρόπο για να μπορέσει να βοηθήσει σε κάποια ματς των πλέι οφ (μοιάζει δύσκολο αυτό με τα τωρινά δεδομένα).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ