ΠΑΟΚ

Άφησε "πληγές" η Ζίμπρου

Άφησε "πληγές" η Ζίμπρου
INTIME SPORTS

Τα νέα της προπόνησης του ΠΑΟΚ μία μέρα μετά τον αγώνα με τη Ζίμπρου. Η αποστολή αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου (30/8) για την Κρήτη.

Τις... πληγές του μετράει ο ΠΑΟΚ μετά τον θρίαμβο επί της Ζίμπρου. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Γιώργος Κατσικάςπου νιώθειενοχλήσεις από την σύσπαση στον προσαγωγό και αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.

Ο Μάαρτεν Μάρτενς χτύπησε στον αγώνα της Πέμπτης στη θωρακική μοίρα και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα. Ο Στέλιος Κίτσιουνιώθει ενοχλήσεις στον λαγονοψοϊτη και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο.

Τέλος, οι Γκολάσα συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, αλλά ανεβάζει συνέχεια ρυθμούς και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα, ενώ οΣαββίδηςακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια προφυλάχθηκε καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από το διάστρεμμα.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στους Μολδαβούς έκαναν αποθεραπεία με χαλαρές ασκήσεις αποφόρτισης, μασάζ και υδροθεραπείες.Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναχώρηση για την Κρήτη θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11:00 στην Τούμπα

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ