ΠΑΟΚ

Αφαίρεση τριών βαθμών για τον ΠΑΟΚ

Αφαίρεση τριών βαθμών για τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Την τιμωρία του ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Διαβάστε αναλυτικά.

Βαριά καμπάνα για τον ΠΑΟΚ από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία αναγκάζει τον "Δικέφαλο" να αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια χωρίς θεατές, και συν τοις άλλοις του επιβάλλει αφαίρεση τριών βαθμών και χρηματικό πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δέχεται εν μέρει την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πράξη που αναφέρεται στο σκεπτικό.

Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα αυτή, κατά τα λοιπά. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ α) πειθαρχική χρηματική ποινή 50.000 ευρώ, β) ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, γ) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα (ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στις 16/4).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ασκήσει έφεση επί της απόφασης, ενώ απομένει να διευκρινιστεί από ποια βαθμολογία (των πλέι οφ, της κανονικής διάρκειας ή της επόμενης σεζόν) θα αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί .

Λίγη ώρα πάντως μετά την ανακοίνωση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την ποινή που του επιβλήθηκε για το ματς με τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντάς την σκληρή και προαποφασισμένη .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ