ΠΑΟΚ

Αδικεί τον εαυτό του ο ΠΑΟΚ

Αδικεί τον εαυτό του ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ μετράει στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια 38 τελικές προσπάθειες (!), αλλά πέτυχε μόλις δύο γκολ, τα οποία προήλθαν από στημένες φάσεις.

"Αδικούμε τους εαυτούς μας", είπε ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, όταν ρωτήθηκε για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό μέτρησε συνολικά 38 τελικές προσπάθειες, αλλά πέτυχε γκολ από στημένες φάσεις. Με τον ΠΑΣ από εκτέλεση κόρνερ και με τον Λεβαδειακό από το σημείο του πέναλτι.

Μετά από 19 προσπάθειες

Το θετικό είναι ότι ο "Δικέφαλος" μετά από καιρό δημιουργεί κινδύνους μπροστά στην εστία των αντιπάλων του με ιδιαίτερη ευκαιρία. Οι παίκτες του είναι περισσότεροι κινητικοί, αλλά τους λείπει αυτό που στον πρώτο γύρο έκανε την διαφορά και τους εκτόξευσε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Η ευστοχία! Ο ΠΑΟΚ σε 38 τελικές προσπάθειες πέτυχε δύο γκολ. Δηλαδή, χρειάστηκε 19 ευκαιρίες για να βρει δίχτυα, Το παράξενο, όπως αναφέραμε και πριν, ήταν ότι όταν βρήκε τελικό τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία, το έκανε με στημένες φάσεις.

Τρεξίματα

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε κάτι που τόνισε και ο Γεωργιάδης στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου, αν και ήταν κάτι που μπορούσε να γίνει ορατό και με γυμνό μάτι κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Τα τρεξίματα των παικτών του ΠΑΟΚ ήταν πολύ περισσότερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, κάτι που θα παίξει σημαντικότατο ρόλο στα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ, όταν και θα χρειαστεί πολλοί παίκτες να δώσουν όλη τους την ενέργεια προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ