ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Χρήστου: "Έρχομαι στην Κομοτηνή"

Χρήστου: "Έρχομαι στην Κομοτηνή"

Ο Παρασκευάς Χρήστου μίλησε από την Κύπρο στο Sport24.gr λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι για την Κομοτηνή μετά την προφορική του συμφωνία με τον Πανθρακικό.

Ο Παρασκευάς Χρήστου μετά την προφορική του συμφωνία με την διοίκηση του Πανθρακικού πρόκειται να ταξιδέψει σήμερα από την Κύπρο με προορισμό την Κομοτηνή.

Ο 28χρονος διεθνής Κύπριος αμυντικός μίλησε στο Sport24.gr λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι για την απόφασή του, το ενδιαφέρον του Πλατανιά αλλά και το πώς βλέπει την παρουσία του στην ελληνική Super League.

" Είμαι έτοιμος να ταξιδέψω για την Κομοτηνή καθώς έχω συμφωνήσει προφορικά με τον Πανθρακικό και απομένει να λυθεί το συμβόλαιό μου με την Ουνιβερσιτατέα για να υπογράψω το νέο μου", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Χρήστου.

Κι όσο για την διάρκεια της συμφωνία του με τον Πανθρακικό ο Χρήστου είπε: " Η συμφωνία μου με τον Πανθρακικό είναι για τον επόμενο ενάμιση χρόνο", μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2014.

Ο Χρήστου παραδέχθηκε ότι εκτός από τον Πανθρακικό: " Είναι αλήθεια ότι εκτός από τον Πανθρακικό τις τελευταίες μέρες είχα μιλήσει και με τον Πλατανιά αλλά προτίμησα τον Πανθρακικό".

Ήδη ο διεθνής Κύπριος αμυντικός έχει μιλήσει με τον νέο του τεχνικό στον Πανθρακικό, τον Παύλο Δερμιτζάκη που με την σειρά του είχε συλλέξει πληροφορίες από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Κύπρου Νίκο Νιομπλια, λέγοντας: " Την περασμένη εβδομάδα μίλησα με τον κ. Δερμιτζάκη.

Μέσα από την κουβέντα μας διαπίστωσα ότι πρόκειται για έναν σωστό και σοβαρό άνθρωπο", ενώ για το ότι θα συναντήσει και πάλι τον Σοφιάν Σερφά είπε: " Τη φορά αυτή θα είμαστε συμπαίκτες ενώ στην Κύπρο είχαμε βρεθεί αντίπαλοι".

Τέλος σε ερώτηση για το πώς βλέπει την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Πανθρακικό ο Χρήστου είπε: " Σίγουρα θα αποτελέσει μία πρόκληση για μένα. Ήταν κάτι που το ήθελα τα τελευταία χρόνια και θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον Πανθρακικό να πετύχει τους στόχους του".

Για να σταθεί εκ νέου στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου του που δεν είναι για ένα εξάμηνο αλλά για ενάμιση χρόνο λέγοντας: " Δεν είναι τυχαίο ότι συμφώνησα για ενάμιση χρόνο και όχι μόνο μέχρι το καλοκαίρι. Κάτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι έρχομαι στον Πανθρακικό για να μείνω με την αξία μου και όχι για να είμαι περαστικός".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ