ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τσουμάνης: "Μας συσπειρώνει το δύσκολο πρόγραμμα"

Τσουμάνης: "Μας συσπειρώνει το δύσκολο πρόγραμμα"
Πανθρακικός πανηγυρική Τσουμάνης INTIME SPORTS

Για τη μεγάλη επικράτηση του Πανθρακικού επί του ΠΑΟΚ, για την προσπάθεια παραμονής στη Super League και για το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, Νίκος Τσουμάνης.

Για τη μεγάλη επικράτηση του Πανθρακικού επί του ΠΑΟΚ, για την προσπάθεια της θρακιώτικης ομάδας να παραμείνει στη Super League και για το Clasico, Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, Νίκος Τσουμάνης, στον "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1".

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη δύναμη της έδρας του Πανθρακικού: «Είναι ο… σύμμαχός μας και ελπίζω μέχρι το τέλος να φέρνουμε θετικά αποτελέσματα, ώστε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Η έδρα παίζει μεγάλο ρόλο, όπως όμως παίζει και η προσπάθεια που καταβάλλουμε».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Το γεγονός ότι έχουμε δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια μας συσπειρώνει περισσότερο. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, όπως γινόταν άλλωστε όλο το χρόνο. Τελευταία, όμως, είμαστε πραγματική οικογένεια και αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω και στη συνέχεια να βγάζουμε την ίδια εικόνα, όπως κάναμε απέναντι στον ΠΑΟΚ και με την ίδια αποφασιστικότητα θα σωθούμε. Αν είμαστε έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Φτάσαμε στο σημείο όπου το παραμικρό λάθος δεν διορθώνεται και το γνωρίζουμε. Η πίεση είναι μεγάλη, αλλά μας κάνει καλό. Όποτε παίζουμε υπό έντονη πίεση για το αποτέλεσμα, τα πηγαίνουμε καλύτερα».

Για το ρόλο του προπονητή, Εμάνουελ Ρόκα: «Είναι καλό που βρίσκεται κοντά σ’ εμάς ηλικιακά, διότι γνωρίζει την ψυχολογία των παικτών και μας βοήθησε αμέσως μόλις ήρθε στον συγκεκριμένο τομέα. Κάναμε μία κοιλιά πρόσφατα, βέβαια, αλλά έχουμε ξαναβρεί το ρυθμό μας και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Για την ευκολία που δέχεται γκολ ο ΠΑΟΚ: «Απ’ τη στιγμή που μπήκε το πρώτο γκολ το ματς άνοιξε και ήταν πιο εύκολη η δημιουργία φάσεων. Ο ΠΑΟΚ, είναι η αλήθεια, δεν παρουσιάζεται τόσο καλός το τελευταίο διάστημα, έχει μία τάση να δέχεται γκολ, κάτι που εμείς εκμεταλλευτήκαμε. Δεν ξέρω γιατί ο ΠΑΟΚ τρώει γκολ τόσο εύκολα, ίσως να του λείπει η συγκέντρωση, σ’ εμάς πάντως σε καλό βγήκε!».

Για το δικό του μέλλον: «Στον Πανθρακικό βρήκα πολύ καλή οργάνωση και είμαι πραγματικά θετικός να παραμείνω. Είμαι ικανοποιημένος και δεν μου περνάει απ’ το μυαλό να φύγω…».

Για το ισπανικό Clasico: «Πιστεύω ότι θα ευχαριστηθούμε το παιχνίδι που θα δούμε και ελπίζω στο τέλος να κερδίσει η Ρεάλ, μιας και την υποστηρίζω κιόλας».

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ