ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Το βάρος στον Σαρακατσάνο

Το βάρος στον Σαρακατσάνο
Σαρακατσάνος

Η παραμονή του Αχιλλέα Σαρακατσάνου αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες του Άκη Μάντζιου για το ρόστερ του Πανθρακικού της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μία από τις βασικές προτεραιότητες του Άκη Μάντζιου για το ρόστερ του Πανθρακικού της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι και η παραμονή του Αχιλλέα Σαρακατσάνου αποτελεί.

Ο 43χρονος τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής επιθυμεί την παρουσία του Τρικαλινού κεντρικού αμυντικού ώστε να χρειαστεί να αναζητήσει μόνο τον παρτενέρ του μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του Σοφιάν Σερφά από την Ομόνοια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επαφή της διοίκησης του Πανθρακικού με τον Σαρακατσάνο που έχει επιστρέψει με την οικογένειά του στα Τρίκαλα και αναμένει στο ακουστικό του δίνοντας τον πρώτο λόγο στην ομάδα της Κομοτηνής.

Η αρχή των ανανεώσεων στον Πανθρακικό έγινε την περασμένη εβδομάδα με τον Δημήτρη Κουτσόπουλο, όπου χρειάστηκε μόλις μία συνάντηση ουσιαστικά, και είναι πολύ πιθανό να τον ακολουθήσει και ο Σπύρος Βρονταράς.

Ακόμη στα πλάνα του Μάντζιου από τους υπάρχοντας ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού για να αποτελέσουν τον κορμό του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι ακόμη οι Σκλιοπίδης, Χρήστου, Μίνγκας, Λαδάκης, Μακρυδημήτρης και Κάστσελαν.

Κατά τα άλλα έχει παρουσιαστεί διαφορά με τον Χουάν Μουνάφο ενώ στα υπόψη είναι ο γνώριμος στην οικογένεια του Πανθρακικού Μπερτράν Ρομπέρ του οποίου το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται όπως και στον Μάντζιο από την συνεργασία τους στην Κέρκυρα Λεόν, Αναστασόπουλος και Κυβελίδης.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ