ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μία πεντάδα ως την «πρώτη»

Μία πεντάδα ως την «πρώτη»

Στον Πανθρακικό μετράνε αντίστροφα για την «πρώτη» της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα και όλα δείχνουν ότι στις πέντε μέρες που απομένουν θα ανακοινωθούν ισάριθμες μεταγραφές.

Αντίστροφα μετράνε στον Πανθρακικό για την «πρώτη» της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα και όλα δείχνουν ότι στις πέντε μέρες που απομένουν θα ανακοινωθούν ισάριθμες μεταγραφές.

Οι διοικούντες της ομάδας της Κομοτηνής αναμένουνε την άφιξη του τεχνικού της ομάδας Άκη Μάντζιου για να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές που είναι σε εκκρεμότητα.

Όπως είναι γνωστό μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί μόνο η απόκτηση του Βασίλη Τριανταφυλλάκου και αναμένεται να ακολουθήσουνε άλλες πέντε. Αυτές των Νίκου Τσουμάνη, Γκιγέρμο Πέρεζ, ενός τερματοφύλακα, ενός αμυντικού και ενός επιθετικού.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Πανθρακικός με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι την Δευτέρα τελειώνουν οι μέρες των διακοπών των ποδοσφαιριστών της και από την Τρίτη θα πρέπει άπαντες να είναι στην Κομοτηνή για να περάσουν από διάφορες εργαστηριακές εξετάσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση για το απόγευμα της Τρίτης στις 19:00 έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής με την προπόνηση της ομάδας να είναι ανοιχτή για το κοινό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αιματολογικές, εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις με τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού να χωρίζονται σε τρία γκρουπ ώστε να περάσουν τις εξετάσεις.

Αυτές αναμένονται να ολοκληρωθούν έως και την Παρασκευή 4 Ιουλίου και θα διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας των παικτών και κατά πόσο ακολούθησαν το ειδικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Μία πεντάδα ως την «πρώτη»

Παράλληλα η ομάδα του Πανθρακικού θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα κατά των ναρκωτικών ανήμερα της "Παγκόσμιος Ημέρας κατά των Ναρκωτικών" μετέχοντας σε εκδηλώσεις στην Κομοτηνή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η 26η Ιουνίου καθιερώθηκε ως «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους» από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για τις επιπτώσεις από τη χρήση των ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους.

Έτσι το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Π.Ε. Ροδόπης «ΟΡΦΕΑΣ» σε συνεργασία με τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ μετέφεραν την Πέμπτη 26 Ιουνίου μηνύματα κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών. Νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας (10-11 ετών) με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Σταμάτη, συμμετείχαν σε διάφορες εκδηλώσεις με σκοπό την πληροφόρηση, ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση ενηλίκων και ανηλίκων σε θέματα πρόληψης.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανθρακικού, Κώστας Νικολαϊδης, έδωσε το δικό του μήνυμα για την Παγκόσμια μέρα κατά των Ναρκωτικών αλλά και την συμμετοχή των νεαρών παιδιών στην εκδήλωση του «ΟΡΦΕΑ» δηλώνοντας:

« Η χρήση των ναρκωτικών αλλά και όλων των εξαρτησιογόνων ουσιών αποτελεί ένα πολύπλοκο φαινόμενο που παρατηρείται σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι Υπεύθυνοι του Κέντρου Πρόληψης ΟΡΦΕΑΣ συνομίλησαν με τα παιδιά και τους ενημέρωσαν για τις συνέπειες της χρήσης χρησιμοποιώντας τρόπους κατανοητούς προς τα παιδιά. Ο Πανθρακικός θα επιζητήσει την συνεργασία ώστε να ενημερωθούν όλα τα παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας και θα είναι δίπλα στο Κέντρο Πρόληψης όποτε ζητηθεί. Θέλω να ευχαριστήσω τους Υπευθύνους να τους ευχηθώ δύναμη και κουράγιο στην δύσκολη προσπάθεια τους. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω και τα παιδιά του Πανθρακικού, τους γονείς και τους προπονητές για την συμμετοχή τους.»

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ