ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τελειώνει με Μπαϊκαρά

Τελειώνει με Μπαϊκαρά

Κάτοικος Κομοτηνής για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο θα πρέπει να θεωρείται ο Ντενίζ Μπαϊκαρά καθώς απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός απομένει ώστε ο Ντενίζ Μπαϊκαρά να παραμείνει κάτοικος Κομοτηνής για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Τούρκος μέσος ουσιαστικά με την συμφωνία του πήρε την σκυτάλη από τον Δημήτρη Κουτσόπουλο που είχε ανοίξει τον χορό των ανανεώσεων από την περασμένη εβδομάδα.

Πλέον μέχρι το τέλος του μήνα όπως έχει αποφασίσει η διοίκηση της ΚΑΕ θα έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο ρόστερ και είναι να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, που θέλει να επιστρέψει στο εξωτερικό και ο Μαραμά Βαϊρουά που λογικά θα επιστρέψει στην Νανσί από όπου είχε δοθεί με την μορφή δανεισμού.

Κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Σοφιάν Σερφά που επέστρεψε στην Ομόνοια μετά το πέρας του δανεισμού του και δύσκολα να επιστρέψει παρά την πρόταση που του έγινε ενώ δεν αποκλείεται τελικά να παραμείνει ο Αντριάν Λουσέρο.

Μάλιστα στις τάξεις της διοίκησης του Πανθρακικού είναι ξεκάθαροι ότι όσον αφορά τις ανανεώσεις αλλά και για τους ποδοσφαιριστές που θα κινηθούν για την κάλυψη του ρόστερ "δεν θα προχωρήσουν σε τρέλες" για να μην παρεκκλίνουν του μπάτζετ τους.

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει μεταξύ 26 και 27 Ιουνίου ενώ το βασικό της στάδιο θα πραγματοποιηθεί λογικά στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Τέλος ο Γιάννης Πλαβούκος είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Πανθρακικού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο διαδεχόμενος τον Νίκο Μιχόπουλο ενώ παραμένει ερωτηματικό το ποιος θα είναι ο νέος γυμναστής.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ