ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Συνάντηση για Κυβελίδη

Συνάντηση για Κυβελίδη
INTIME SPORTS

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης θα έχει αύριο συνάντηση με την διοίκηση του Πανθρακικού για το μέλλον του στην ομάδα της Κομοτηνής.

Στην προγραμματισμένη για αύριο συνάντηση που θα έχει ο Λεωνίδας Κυβελίδης με την διοίκηση του Πανθρακικού θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του στην ομάδα της Κομοτηνής.

Ο έμπειρος επιθετικός του Πανθρακικού δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής που έχει μέχρι στιγμής και δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα λύσης του συμβολαίου του.

Σε αντίθεση με τον χρόνο συμμετοχής του ο Κυβελίδης δεν έχει το παραμικρό παράπονο από την διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός, δεδομένης της οικονομικής συνέπειας στο πρόσωπό του.

Ωστόσο η σκέψη του να αλλάξει ομάδα έχει να κάνει μόνο για να μπορέσει να έχει χρόνο συμμετοχής, και στην λογική αυτή φαίνεται να έχει προκύψει το ενδιαφέρον της Κέρκυρας.

Κατά τα άλλα στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κυβελίδης ακολούθησε σήμερα θεραπεία, στην διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη τέθηκε μετά από αρκετό καιρό ο Μακρυδημήτρης όπως και από εβδομάδα ο Μελίσσης.

Στον δρόμο της επιστροφής βρίσκεται και ο Σκλοπίδης ενώ ο 19χρονος Νουκ λόγω της θλάσης που είχε υποστεί την περασμένη Τετάρτη στο πρώτο παιχνίδι της Δ΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Απόλλων Σμύρνης στην Ριζούπολη θα μείνει εκτός δράσης δύο εβδομάδες. Δηλαδή άλλη μία.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ