ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Στον Πανθρακικό ο Ρομέου

Στον Πανθρακικό ο Ρομέου

Μέσα σε μία μέρα ουσιαστικά ο Ρομέου Περέιρα προτάθηκε και αποκτήθηκε από τον Πανθρακικό για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ρομέου Περέιρα μία μέρα αφού προτάθηκε στον Πανθρακικό, το πρωί προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας της Κομοτηνής και αύριο θα αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή για το Μπνάσκο και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι Κομοτηναίοι βρήκανε στο πρόσωπο του 28χρονου Βραζιλιάνου που είχε μείνει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό το «οκτάρι» που αναζητούσανε και δεν άργησαν να τον αποκτήσουνε.

Ο Ρομέου στο περασμένο πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό είχε 19 συμμετοχές δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον είχε κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες, όταν αγωνιζόταν στην Λάρισα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες ο Ρομέου είχε βρεθεί πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με τον νεοφώτιστο Απόλλων Σμύρνης αλλά μία διαφωνία της τελευταίας στιγμής χάλασε δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Πλέον μετά την απόκτηση των Τόμισλαβ Μίκουλιτς και Ρομέου Περέιρα ο Άκης Μάντζιος έχει ρίξει το βάρος του στην απόκτηση ενός επιθετικού και ενός ακόμη τερματοφύλακα.

Εν τω μεταξύ την αποστολή του Πανθρακικού που θα ταξιδέψει αύριο το πρωί για το Μπάνσκο, όπου η ομάδα της Κομοτηνής θα δώσει τα τρία πρώτα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας της, αναμένεται να ακολουθήσει και ο Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Ο Τούρκος μέσος υποβλήθηκε χθες στο Μόναχο σε πετυχημένη επέμβαση στους κοιλιακούς του, επέστρεψε στην Κομοτηνή, με τον Μάντζιο να επιθυμεί να ακολουθήσει την αποστολή για να κάνει την αποθεραπεία του καθώς αναμένεται να είναι έτοιμος τελικά σε λιγότερο από έναν μήνα.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ