ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Στο κυνήγι της ανατροπής

Στο κυνήγι της ανατροπής
INTIME SPORTS

Η συνάντηση με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν στον Πανθρακικό και πλέον η ομάδα του Άκη Μάντζιου βλέπει αποκλειστικά τον επαναληπτικό με τη Νίκη Βόλου για την Β' φάση του Κυπέλλου.

Αποκλειστικά τον αυριανό επαναληπτικό με τη Νίκη Βόλου για την Β' φάση του Κυπέλλου στο ΔΑΚ Κομοτηνής βλέπουν στον Πανθρακικό όπου έχουνε αφήσει πίσω τους την ήττα από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Super League.

Η ήττα με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι μπορεί να δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους Βολιώτες αλλά όλοι στο στρατόπεδο του Πανθρακικού γνωρίζουν πως αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους θα μπορέσουν να ανατρέψουν το σκορ και να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η ομάδα του Πανθρακικού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις ενώ το απόγευμα οι 18 ποδοσφαιριστές αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Μπαϊκαρά, Τριανταφύλλου, Καθάριος, Κατσικοκέρης, Μίκουλιτς, Κουτσόπουλος, Ζοσέ, Εμπόου, Παπαγεωργίου, Πόποβιτς, Ιγκόρ, Σεκλιοπίδης, Τζάνης, Χασομέρης, Ρομέου, Χρήστου, Σεϊδάν και Αθανασιάδης.

Κι όσο για αυτούς που έμειναν εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους και κυρίως ξεκούρασης εν όψει του νέου εντός έδρας παιχνιδιού που ακολουθεί το απόγευμα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης είναι οι: Σέρεμετ, Λαδάκης, ζΕκίνια, Ντιόγκο, Ρομέου και Κάσες και ο τραυματίας Μακρυδημήτρης.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ