ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Στην αποστολή Βιγιαφάνε, Σέτι

Στην αποστολή Βιγιαφάνε, Σέτι

Ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει την Καλλονή και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν τα νέα αποκτήματα της ομάδας οι Βιγιαφάνε και Σαντιάγκο.

Με την τελευταία προπόνηση να πραγματοποιείται στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Πανθρακικός για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ Καλλονής.

Στην τελευταία προπόνηση ο προπονητής της ομάδας, Μάνουελ Ρόκα, μαζί με τους συνεργάτες του τόνισαν σημεία που θα πρέπει να προσέξουν έτσι ώστε ο Πανθρακικός να συνεχίσει το νικηφόρο εντός έδρας σερί του.

Η αποστολή του Πανθρακικού σε σύγκριση με αυτή απέναντι στον Πανιώνιο περιέχει δυο αλλαγές καθώς οι Χρήστος Τζάνης και Αλφρέντο Μεχία δεν βρίσκονται σε αυτήν λόγω τιμωρίας (συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες). Την θέση τους πήραν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Σεμπάστιαν Σέτι και Σαντιάγκο Βιγιαφάνε.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Ζδράβος-Ρίζος, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Τσουμάνης, Ηλιάδης, Σέτι, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Χασομέρης, Ντιγκινί, Ροτζέριο, Βιγιαφάνε, Μπάλντα, Ιγκόρ.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ