ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Στα πιτς και ο Σερφά

Στα πιτς και ο Σερφά

Ο Άκης Μάντζιος στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος εκτός του ότι αναζητά λύσεις για την βελτίωση της εικόνας του Πανθρακικού αναμένει την επιστροφή των τραυματιών.

Στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος ο Άκης Μάντζιος εκτός του ότι αναζητά λύσεις για την βελτίωση της εικόνας του Πανθρακικού αναμένει την επιστροφή των τραυματιών του Φερνάντες, Μπαϊκαρά και Σερφά.Κι αν ο Φερνάντες πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Κυριακής με τηνSkodaΞάνθη, ο Μπαϊκαρά το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί ενώ ο Σερφά την στιγμή αυτή είναι αμφίβολος.

Οι ποδοσφαιριστές τουΠανθρακικούεπέστρεψαν χθες Δευτέρα στις προπονήσεις τους μετά το από διήμερο ρεπό το Σαββατοκύριακο και έχουνε μπροστά τους δύο εβδομάδες για να είναι έτοιμοι για τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούνε.

Η ομάδα της Κομοτηνής μετά την αλλαγή του προγράμματος καλείται να αγωνιστεί μακριά από την έδρα της με Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό και Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα τηςSuperLeagueκαι Ατρόμητο στο Περιστέρι για το Κύπελλο.

Εκτός πάντως από τους Φερνάντες, Μπαϊκαρά και Σερφά ο Μάντζιος αναμένει από το τέλος του μήνα να έχει στην διάθεσή του για πρώτη φορά στην φετινή αγωνιστική περίοδο τον Ρομέου. Μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Πανθρακικού ποντάρει αρκετά στην επιστροφή του Κάσες.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ