ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ρόκα: "Μεγαλύτερος στόχος μας η παραμονή"

Ρόκα: "Μεγαλύτερος στόχος μας η παραμονή"
INTIME SPORTS

Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν άφηνε πολλά περιθώρια στους παίκτες του Πανθρακικού να διεκδικήσουν κάτι καλύτερι κόντρα στον ΟΦΗ για αυτό και ο στόχος από την αρχή του ματς για τον Ρόκα και τους παίκτες του ήταν διαφορετικός.

Ο ΟΦΗ με το 4-0 από το πρώτο ματς κόντρα στον Πανθρακικό είχε ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση με την ρεβάνς που διεξήχθη την Τρίτη να είναι καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα. Για τον λόγο αυτό και ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής, ο Ρόκα, άφησε πολλούς ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ ο τεχνικός του Πανθρακικού στις δηλώσεις του στάθηκε περισσότερο στην παραμονή και λιγότερο σε αυτό καθ΄αυτό το ματς της Κρήτης λέγοντας:

"Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που από το πρώτο δεν είχε κίνητρο όσον αφορά το αποτέλεσμα. Εμείς δώσαμε ευκαιρία στους μικρούς λόγω τραυματισμών δεν μπορούσαμε να χτυπήσουμε το κύπελλο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά και την προσπάθεια τους. Πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση, κρατήσαμε μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο.

Μεγαλύτερος στόχος είναι η παραμονή και αυτός ο μήνας είναι ο πιο φορτωμένος από παιχνίδια.Ο ΟΦΗ έχει δυσκολίες αλλά είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα. Τον σεβόμαστε αλλά μέχρι το τέλος θα είναι μεγάλη μάχη. Υπάρχουν πολλές και καλές ομάδες. Η βαθμολογία δεν λέει την αλήθεια"

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ