ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Προχωράει με Παπαγεωργίου

Προχωράει με Παπαγεωργίου
INTIME SPORTS

Μετά τους Ζεκίνια και Χασομέρη ένας ακόμη πρώην ποδοσφαιριστής της Λάρισας ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ενδιαφέρει τον Πανθρακικό.

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου είναι ο τρίτος πρώην ποδοσφαιριστής της Λάρισας μετά τους Ζεκίνια και Χασομέρη για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Πανθρακικός.

Πρόκειται για τον 25χρονο δεξί μπακ που τα δύο τελευταία χρόνια είχε αγωνιστεί στους «βυσσινί» στο πρωτάθλημα της Football League.

Όπως με τους Ζεκίνια και Χασομέρη και με τον Παπαγεωργίου η διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις δεδομένου και ότι η προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική περίοδο αρχίζει σε 10 μέρες.

Κατά τα άλλα όσον αφορά την περαιτέρω διαμόρφωση του κορμού μετά από την παραμονή και του Αχιλλέα Σαρακατσάνου την σκυτάλη αναμένεται να πάρει ο Αντώνης Λαδάκης.

Την ίδια ώρα η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός προτίθεται να προσεγγίσει εκ νέου τον Αργεντινό Άντριαν Λουσέρο.

Ο Χρήστος Μίνγκας σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα αποτελέσει παρελθόν μετά την λήξη του συμβολαίου του, φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Απόλλων Σμύρνης, όπως και ο Μαυροβούνιος Μλάντεν Κάστσελαν που είναι σε συζητήσεις με ομάδα Β΄ Εθνικής της Ρωσίας.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ