ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Προβάδισμα για Φερνάντες

Προβάδισμα για Φερνάντες
INTIME SPORTS

Στόχος του Άκη Μάντζιου είναι στην διάρκεια της εβδομάδας να κλείσει το θέμα του τερματοφύλακα που επιθυμεί να αποκτηθεί με τον Ντάνι Φερνάντες να αποτελεί την πρώτη του επιλογή.

Ο Ντάνι Φερνάντες αποτελεί την πρώτη επιλογή του τεχνικού του Πανθρακικού Άκη Μάντζιου για την ενίσχυση της θέσης του τερματοφύλακα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Επιθυμία τεχνικού της ομάδας της Κομοτηνής είναι η απόκτηση είτε του Πορτογάλου είτε οποιουδήποτε από τους άλλους δύο είναι στα υπόψη του να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Τις τελευταίες τρεις ημέρες στην πόλη της Κομοτηνής ακούστηκε και το όνομα του Αλέξανδρου Τζόρβα που την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε φορέσει την φανέλα του Απόλλων Σμύρνης. Κίνητρο του διεθνή τερματοφύλακα για να έρθει στον Πανθρακικό είναι η παρουσία του Γιάννη Πλαβούκου ως προπονητή τερματοφυλάκων.

Πιο πολλές πιθανότητες ωστόσο συγκεντρώνει η περίπτωση του Φερνάντες, που στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής αγωνιστικής περιόδου είχε φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ ως δανεικός από την Τβέντε, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Κι όσο για το τρίτο όνομα που ακούστηκε τις προηγούμενες ημέρες είναι του πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής αγωνιστικής περιόδου Αυστριακού Μίκαελ Γκσμπούρνινγκ. Όπως και να έχει το προβάδισμα έχει ο Φερνάντες.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ