ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Παρελθόν για τον Πανθρακικό ο Κάσες

Παρελθόν για τον Πανθρακικό ο Κάσες
Κάσες INTIME SPORTS

Ο Χοσέ Μαρία Κάσες ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Πανθρακικό. Το μήνυμα που έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

Ύστερα από δύο χρόνια στον Πανθρακικό, ο Χοσέ Μαρία Κάσες αποτελεί παρελθόν. Ο 29χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν τα βρήκε με τη διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής και ανακοίνωσε ότι δεν συνεχίζει. Και τις δύο σεζόν ο Ίβηρας παίκτης είχε γεμάτες χρονιές, μετρώντας 20 και 30 συμμετοχές, αντίστοιχα.

Στον λογαριασμό του στο facebook ο Κάσες έγραψε: '' Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για εμένα. Έλυσα το συμβόλαιό μου με τον Πανθρακικό. Απόλαυσα δύο φανταστικά χρόνια και μερικές αξέχαστες στιγμές. Πάντα προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό εντός και εκτός γηπέδου. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ομάδας. Ειδικά το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες μου. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς που πάντα με υποστήριζαν ακόμα και στις δύοσκολες στιγμές. Γνώρισα τρομερούς ανθρώπους και ξέρω ότι θα τους έχω για πάντα φίλους. Ο Πανθρακικός και η Κομοτηνή θα είναι πάντα στην καρδιά μου γιατί με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Είμαι ένας από εσάς''.

Today has been a difficult day for me, I finish my contract with Panthrakikos. I have enjoyed two fantastic years with...

Posted by José María Cases Hernández on Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015
TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ