ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Παντελίδης: "Να κρατάμε το μηδέν"

Παντελίδης: "Να κρατάμε το μηδέν"
INTIME SPORTS

Τον στόχο του να δώσει στους παίκτες του μαζί με τους συνεργάτες του να καταλάβουν ότι μπορούν να κερδίσουν κάθε αντίπαλο επισήμανε ο τεχνικός του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης.

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης, στην σημερινή του Συνέντευξη Τύπου στάθηκε στον στόχο του να δώσει στους παίκτες του μαζί με τους συνεργάτες του να καταλάβουνε ότι μπορούνε να κερδίσουνε κάθε αντίπαλο.

Ακόμη αναφέρθηκε στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με την Βέροια όπου με την ήττα με 1-0 μπήκε τέλος στο αήττητο σερί των 22 παιχνιδιών στην Κομοτηνή αλλά και στο παιχνίδι της Δευτέρας (08/10, 20:30) στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό.

Ο Παντελίδης ξεκίνησε την αναφορά του για το ματς με την Βέροια λέγοντας: «Μπορέσαμε και είχαμε πολύ καλή παρουσία με ολοκληρωμένες επιθέσεις και πάρα πολλές τελικές ενέργειες. Αυξήσαμε τις προσπάθειες μας οι οποίες ήταν διπλάσιες και τριπλάσιες από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Μετά από κάθε παιχνίδι όλη η ομάδα κάνει την αυτοκριτική της, από την αναμέτρηση με την Βέροια κρατάμε τη διάθεση που είχαμε σε μεγάλο μέρος του αγώνα, την επιθετικότητα και την ενέργεια που βγάλαμε. Κρατάμε επίσης και το 10λεπτο μπλακ-άουτ που είχαμε μετά το γκολ κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε πολύτιμο χρόνο.

Βρισκόμαστε σε καλό σημείο μεσοεπιθετικά, θα προσπαθήσουμε όμως να βελτιωθούμε αμυντικά καθώς σε ακόμη ένα παιχνίδι δεχτήκαμε γκολ. Πρέπει στα παιχνίδια μας να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα.»

Επίσης αναφέρθηκε και για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό υποστηρίζοντας: «Πρόκειται για μια ποιοτική ομάδα που θα έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς. Διαθέτει πολύ καλούς παίχτες και οι επιθέσεις τους πραγματοποιούνται με πολλούς παίχτες.

Μαζί με τους συνεργάτες μου προσπαθώ να περάσω στους παίχτες μου την κατάλληλη ψυχολογία ώστε σε κάθε έδρα να κυνηγάμε τους βαθμούς της νίκης και ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους».

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα του Πανθρακικού περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση με τον Παντελίδη για το παιχνίδι της Λιβαδειάς να μην υποστηρίζει στους τραυματίες Στάθη, Μιχαλόπουλο και Μελίσση.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ