ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πάει για έναν μήνα ο Εμπό

Πάει για έναν μήνα ο Εμπό
INTIME SPORTS

Έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης κινδυνεύει να μείνει ο Πάπε Εμπό του Πανθρακικού μετά τον τραυματισμό του λίγο πριν το τέλος του ντέρμπι της Θράκης στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη.

Ο Πάπε Εμπό του Πανθρακικού μετά τον τραυματισμό του λίγο πριν το τέλος του ντέρμπι της Θράκης στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη κινδυνεύει να μείνει έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Σενεγαλέζος μέσος της ομάδας της Κομοτηνής αφού πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις στο Νοσοκομείο Ξάνθης διαπιστώθηκε ότι είχε ένα σπασμένο και ένα ραγισμένο πλευρό.

Συγκεκριμένα λίγο πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Εμπό δέχτηκε σε εναέρια μονομαχία χτύπημα στα πλευρά του με αποτέλεσμα να μείνει στον αγωνιστικό χώρο και με την βοήθεια του ασθενοφόρου να μεταφερθεί εκτός γηπέδου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

Ο Σενεγαλέζος μέσος συνοδεύτηκε από το μέλος του ιατρικού επιτελείου, Αρούτ Πετροσιάν, διανυκτέρευσε στο Νοσοκομείο Ξάνθης και συγκεκριμένα στην Χειρουργική Κλινική και εξετάστηκε εκ νέου σήμερα από τους γιατρούς ώστε να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στην Κομοτηνή.

Μάλιστα μετά την λήξη του αγώνα ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος επισκέφτηκε τον συμπαίκτη του δίνοντάς του κουράγιο αλλά και τις ευχές για ταχεία ανάρρωση όλων των συμπαικτών του.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ