ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ο Πανθρακικός ανακοίνωσε Εμπό

Ο Πανθρακικός ανακοίνωσε Εμπό

Η ΠΑΕ Πανθρακικός επισημοποίησε την απόκτηση του διεθνή με την Εθνική Σενεγάλης Πάπε Εμπό που αγωνίζεται τόσο στον άξονα της μεσαίας γραμμής όσο και σαν κεντρικός αμυντικός.

Και επίσημα ο Πάπε Εμπό αποτελεί μέλος του ρόστερ του Πανθρακικού καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του.

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή PAPE DAOUDA MBOW", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ που αν και δεν κάνει λόγο για χρονική διάρκεια πληροφορίες αναφέρουνε πως είναι για δύο χρόνια.

Ο Εμπό θα πρέπει να σημειωθεί ότι συμμετείχε στις προπονήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου με την ομάδα της Κομοτηνής αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον Άκη Μάντζιο που άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Την Κυριακή επέστρεψε στην Γαλλία για να μαζέψει τα πράγματά του και πλέον με την επιστροφή του έχοντας μείνει ελεύθερος από την Μαρσέιγ, που ήταν και το τελευταίο εμπόδιο για την απόκτησή του, θα ενσωματωθεί και πάλι σε ρυθμούς προετοιμασίας.

Το βιογραφικό του

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού γεννήθηκε στις 22 Μαίου 1988 στην Σενεγάλη. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ομάδα της γενέτειρας του την Ντακάρ.

Η Γαλλική Ολιμπίκ Μαρσέιγ τον απέκτησε το 2006 σε ηλικία 18 ετών. Το 2009 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κάννες ενώ την επόμενη χρονιά με την φανέλα της Αζαξιό.

Τελευταίος του σταθμός ήταν η Αμιάν με την οποία συμμετείχε στο Γαλλικό πρωτάθλημα έχοντας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος 16 συμμετοχές και 1 τέρμα.

Ο Εμπό είναι 7 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης και αναδείχθηκε το 2010 πρωταθλητής Γαλλίας με την Ολιμπίκ Μαρσέιγ.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ