ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μοιράζουν προσκλήσεις για το Πανθρακικός - Καλλονή

Μοιράζουν προσκλήσεις για το Πανθρακικός - Καλλονή
Πανθρακικός INTIME SPORTS

Την Πέμπτη (17/9), αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη σε δύο Γυμνάσια της Κομοτηνής και θα μοιράσουν προσκλήσεις για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ Καλλονής

Την Πέμπτη (17 Σεπτεμβρίου), αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη σε δύο Γυμνάσια της Κομοτηνής και θα μοιράσουν προσκλήσεις για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16, με αντίπαλο την ΑΕΛ Καλλονής, κάνοντας την αρχή για φέτος όσον αφορά τέτοιου είδους δράσεις, που δείχνουν ότι η ΠΑΕ θέλει δίπλα τους και τους νεαρούς μαθητές.

Πιο συγκεκριμένα, αθλητές της ομάδας θα βρεθούν αρχικά στο 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής (Τέρμα Ολύμπου), στις 10 το πρωί, ενώ στις 11.30 αναμένεται να επισκεφθούν το 3ο Γυμνάσιο της πόλης (Τέρμα 14ης Μαΐου).

Θα μιλήσουν στους νεαρούς μαθητές για τον Πανθρακικό, τα ιδεώδη του αθλητισμού γενικότερα και θα τους μοιράσουν προσκλήσεις, καλώντας τους να παρακολουθήσουν δια ζώσης τον επόμενο εντός έδρας αγώνα του Πανθρακικού. Ανάλογες επισκέψεις ποδοσφαιριστών σε σχολεία της περιοχής θα πραγματοποιηθούν και σε επόμενα παιχνίδια.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ