ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μισή ντουζίνα προβλήματα

Μισή ντουζίνα προβλήματα
INTIME SPORTS

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη για την 11η αγωνιστική της Super League και τα προβλήματα για τον Άκη Μάντζιο να παραμένουνε.

Η προετοιμασία του Πανθρακικού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη για την 11η αγωνιστική της Super League συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση και τα προβλήματα για τον Άκη Μάντζιο να παραμένουν.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής έχει να αντιμετωπίσει μισή ντουζίνα προβλήματα με πιθανές απουσίες ποδοσφαιριστών από το προσεχές ραντεβού με αποτέλεσμα η προετοιμασία να μην είναι αυτή που επιθυμεί.

Συγκεκριμένα οι Μακρυδημήτρης, Σκλιοπίδης, Μερίνο και Ζος ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα με τον τελευταίο να συγκεντρώνει κάποιες λιγοστές πιθανότητες ώστε να είναι στην αποστολή.

Ο Μίκουλιτς συμμετείχε σε μεγάλο μέρος της προπόνησης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και υπάρχει αισιοδοξία ότι ο έμπειρος Κροάτης αμυντικός θα ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

Στην αναμέτρηση του Ηρακλείου δεν θα αγωνιστεί ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος που στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης αντίκρισε 2 κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα και να απουσιάσει.

Η τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια η αποστολή του Πανθρακικού θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη από όπου θα ταξιδέψει αεροπορικώς για το Ηράκλειο και θα επιστρέψει την Δευτέρα.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ