ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μια εβδομάδα πίσω το ντεμπούτο του Ρόκα

Μια εβδομάδα πίσω το ντεμπούτο του Ρόκα
INTIME SPORTS

Στον Πανθρακικό δεν χάρηκαν με την αναβολή της 11ης αγωνιστικής παρά το γεγονός ότι υπάρχει μια εβδομάδα ακόμα στην διάθεση του Μάνουελ Ρόκα να δουλέψει με τους παίκτες του.

Υπέρ του να διεξαχθεί κανονικά η αγωνιστική ήταν άπαντες στο στρατόπεδο του Πανθρακικού αλλά η ΕΠΟ αποφάσισε τον μη ορισμό των διαιτητών για την 11η αγωνιστική και αυτό έφερε απογοήτευση στις τάξεις των ανθρώπων της ομάδας της Κομοτηνής.

Παρά το γεγονός ότι η διακοπή δίνει μια εβδομάδα ακόμα στον Μάνουελ Ρόκα να δουλέψει με τους παίκτες του και να τους περάσει την φιλοσοφία του στον Πανθρακικού ήθελαν να μπουν μέσα στο γήπεδο και να επανέλθουν σε επίσημους αγωνιστικούς ρυθμούς.

Κάτι που δεν πρόκειται να γίνει και που αναβλήθηκε για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Οι παίκτες του Ρόκα συνέχισαν την προετοιμασία τους προπόνηση τακτικής ενώ ο Σερφά που ήταν τραυματίας επέστρεψε από την Γαλλία και από Δευτέρα αναμένεται να αρχίσει ξανά τις προπονήσεις.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε το πρόγραμμα προπονήσεων του Πανθρακικού υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Μάνουελ Ρόκα.

Η μη διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής της Super League όπως ήταν αναμενόμενο έφερε κάποια απογοήτευση στις τάξεις της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι προπονήσεις δεν θα συνεχιστούν.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ισπανός τεχνικός έδωσε βάρος σε τακτικά θέματα ενώ στο τέλος υπήρχαν ασκήσεις με σουτ στους τερματοφύλακες.

Μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν συμμετέχει στις προπονήσεις είναι ο Γάλλος Σοφιάν Σερφά που είναι τραυματίας από την αναμέτρηση εναντίον του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκης.

Ο Γάλλος αμυντικός που δεν προπονούταν όλο αυτό το διάστημα βρέθηκε στην Γαλλία και το βράδυ της Παρασκευής επιστρέφει στην Κομοτηνή ώστε να πάρει μέρος στις προπονήσεις. Φυσικά προτού μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο.

Για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Αθλητικό κέντρο Κομοτηνής".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ