ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μεχία: "Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται"

Μεχία: "Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται"

Ο Αλφρέντο Μεχία αν και νέος στην ομάδα του Πανθρακικού βάζει ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας χρονιάς ενώ έχει υψηλές απαιτήσεις και από τον εαυτό του.

Ο Αλφρέντο Μεχία που προστέθηκε στο δυναμικό του Πανθρακικού την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, τους προσωπικούς του στόχους αλλά και για τις πρώτες του εντυπώσεις από την νέα του ομάδα:

« Είναι θετικό ότι στην ομάδα υπάρχουν Ισπανόφωνοι παίχτες και έτσι μπορώ να επικοινωνώ καλύτερα με τους συμπαίχτες μου και τους προπονητές. Όλο αυτό βοηθάει ώστε να προσαρμοστώ πιο γρήγορα και να βοηθήσω την ομάδα.

Φανταστική συμπεριφορά είχα και από τους Έλληνες που σχεδόν με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Μέχρι τώρα πάμε καλά, υπάρχει κούραση από τις συνεχείς προπονήσεις αλλά η συγκεκριμένη περίοδος είναι έτσι. Υπάρχουν και τα φιλικά παιχνίδια ώστε να εφαρμόζουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις.

Καταρχήν θέλω να φτάσω με τον Πανθρακικό όσο το δυνατόν πιο ψηλά και να κάνουμε περήφανους τους εαυτούς μας, τους προπονητές, την Διοίκηση και όλους τους φιλάθλους μας. Αν το καταφέρουμε αυτό θα έχω πετύχει ένα σημαντικό μέρος των στόχων μου. Θέλω η καλή πορεία του Πανθρακικού να με βοηθήσει ώστε να επιστρέψω πάλι στην Εθνική ομάδα και να αυξήσω τον αριθμό των συμμετοχών μου».

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση αυτή έγινε σε έντονους ρυθμούς καθώς αρχικά, οι παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής δούλεψαν στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια αφού χώρισαν το γήπεδο στο μισό έπαιξαν διπλό.

Ο προπονητής του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος, θέλησε με αυτό τον τρόπο να δουλέψει πάνω στη σωστή κυκλοφορία αλλά και την αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η μπλε με τον Ντενίζ Μπαϊκαρά να σημειώνει το νικητήριο τέρμα και όπως είναι φυσικό να πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαιχτών του.

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός που πριν λίγες μέρες είχε σημειώσει και το νικητήριο γκολ απέναντι στην Ισραηλινή Αστοντ δείχνει πως και φέτος θα αποτελέσει ένα σημαντικό μέρος του Πανθρακικού.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ