ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μεχία: ''Στην αρχή δυσκολεύτηκα πολύ''

Μεχία: ''Στην αρχή δυσκολεύτηκα πολύ''
Μεχία

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Ονδούρας έδωσε ο Αλφρέδο Μεχία. Ο μέσος του Πανθρακικού αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημά του στην Ελλάδα, αλλά και στην επιθυμία του να επιστρέψει στην Εθνική του.

Οι πρώτες μέρες του Αλφρέδο Μεχία στην Κομοτηνή δεν ήταν εύκολες. Αυτό εκμυστηρεύτηκε στους συμπατριώτες του ο μέσος από την Ονδούρα, σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα '' diez.hn''.

Ο 24χρονος μέσος ανέφερε:' 'Στην αρχή μου ήταν πολύ δύσκολο να προσαρμοστώ. Αλλά με τον καιρό συνήθισα τα πάντα. Τον καιρό, την πόλη, το φαγητό... Νομίζω όλα πήγαν καλά, παίζω συνεχώς και είμαι πολύ χαρούμενος''.

Πρόσθεσε λέγοντας: '' Δυσκολεύτηκα να προσαρμοστω΄και διότι το ποδόσφαιρο είναι εδώ διαφορετικό. Ο πρώτος προπονητής που είχα μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Τώρα ήρθε ένας Ισπανός''.

Δεν έκρυψε για μια ακόμα φορά την επιθυμία του να επιστρέψει στην Εθνική του ομάδα: ''Όλοι ξέρουν ότι το θέλω. Αν μου δοθεί η ευκαιρία θα είμαι πολύ χαρούμενος. Όλα θα γίνουν βήμα-βήμα. Το πιο σημαντικό είναι να αγωνίζομαι''.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ