ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μεχία: ''Δεν μετάνιωσα που ήρθα στην Ελλάδα''

Μεχία: ''Δεν μετάνιωσα που ήρθα στην Ελλάδα''
Μεχία INTIME SPORTS

Ο Αλφρέδο Μεχία μίλησε σε ιστοσελίδα της Ονδούρας και δήλωσε ότι δεν μετάνιωσε που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανθρακικού. Τι είπε για το συμβόλαιό του και για τη βία στη χώρα μας.

Ο μέσος του Πανθρακικού, είπε αρχικά για την κατάσταση στην ομάδα της Κομοτηνής: ''Ευχαριστώ το Θεό, είμαι βασικός στην ομάδα, κάτι που θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό για έναν ξένο ποδοσφαιριστή''.

-Στην αρχή αντιμετώπισες δυσκολίες;

''Δυσκολεύτηκα με τη γλώσσα. Όπως και με το φαγητό. Τώρα είμαι καλύτερα''.

-Πώς το ζουν στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο;

''Είναι πολύ παθιασμένοι. Πριν από ένα μήνα το πρωτάθλημα διεκόπη εξαιτίας επεισοδίων''.

- Ποιους παίκτες έχεις αντιμετωπίσει εκεί;

''Με τους Αφελάι και Αμπιντάλ από τον Ολυμπιακό. Επίσης αντιμετώπισα τον Τζενάρο Γκατούζο, που ήταν προπονητής στον ΟΦΗ. Έπαιξα επίσης απέναντι στον Γκόραν Πάντεφ της Γαλατάσαράι''.

- Έχεις πέσει θύμα ρατσισμού;

''Όχι. Απλά με ρωτάνε από που είμαι''.

- Τι έχεις ακούσει για την κρίση στην Ελλάδα;

''Είναι αλήθεια ότι υπάρχει. Υπάρχουν ομάδες που δεν πληρώνουν και πέφτουν στην τρίτη κατηγορία. Αλλά αυτό συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη, εκτός από την Αγγλία, τη Γαλλία και την Ισπανία''.

- Έχεις προτάσεις από άλλες ομάδες;

''Στόχος είναι να μείνω στην ομάδα, γιατί είμαστε σε δύσκολη θέση και προσπαθούμε να μείνουμε στην κατηγορία. Εδώ όλοι μου συμπεριφέρονται ωραία. Είμαι ήρεμος''.

- Όταν αποχωρήσεις από τον Πανθρακικό, θέλεις να μείνεις στην Ελλάδα ή να παίξεις σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα;

''Θέλω πρώτα να μείνουμε στην πρώτη κατηγορία. Μετά θα δω τι θα κάνω, αν και έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα. Μου είπαν κιόλας να ανανεώσουμε. Αλλά δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για αυτό. Δεν έχω μετανιώσει που ήρθα στην Ελλάδα, ήταν ευκαιρία''.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ