ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Με Μπαϊκαρά στην πρεμιέρα

Με Μπαϊκαρά στην πρεμιέρα

Τελικά ο Άκης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει ακόμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League για τον Πανθρακικό στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό στον Ντενίζ Μπαϊκαρά

Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά κέρδισε τον χρόνο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος τηςSuperLeagueγια τον Πανθρακικό στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό.

Αυτό φαίνεται τις τελευταίες μέρες στην προετοιμασία της ομάδας της Κομοτηνής στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας όπου ο Τούρκος μεσοεπιθετικός συμμετέχει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Μπαϊκαρά που συμμετείχε και στο τελευταίο φιλικό του Πανθρακικού έδειξε να έχει ξεπεράσει σε χρόνο-ρεκόρ το πρόβλημά στους κοιλιακούς του με την επέμβαση που είχε υποβληθεί πριν από δύο εβδομάδες στις 12 Ιουλίου στο Μόναχο.

Εξ αρχής ο Άκης Μάντζιος τον περίμενε να τεθεί και πάλι στην διάθεσή του σε 20 μέρες είδε αυτό να γίνεται πράξη ακόμη νωρίτερα δίνοντάς του χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή στο τελευταίο φιλικό του Πανθρακικού επί βουλγαρικού εδάφους με τη Σίμιτλι (1-0) για 25΄.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Μπαϊκαρά θα είναι έτοιμος από όλες τις απόψεις στις 8 Αυγούστου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τηςSuperLeagueγια τον Πανθρακικό στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό.Το ερώτημα ωστόσο που συνεχίζει να παραμένει για τον τεχνικό της ομάδας της Κομοτηνής είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον επιθετικό κρούσης που επιθυμεί να αποκτηθεί.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ