ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Φιλική νίκη για Πανθρακικό

Φιλική νίκη για Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Τη νίκη με 1-0 επί της βουλγαρικής Σίμιτλι πήρε ο Πανθρακικός με γκολ του Χρήστου Τζάνη. Τέσσερα δοκάρια είχε η ομάδα της Θράκης, επέστρεψε ο Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Το τρίτο του και τελευταίο φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Πανθρακικός.

Μετά τις Πίριν και Μπάνσκο οι Θρακιώτες αντιμετώπισαν τη Σίμιτλι, η οποία αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του βουλγαρικού πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανθρακικός είχε τέσσερα δοκάρια, ενώ το γκολ της νίκης ήρθε στο 50. Ο Χρήστος Τζάνης κέρδισε πέναλτι, ο Ζεκίνια ανέλαβε την εκτέλεσή του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη νίκη στην ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συμμετοχή του Ντενίζ Μπαικαρά στα τελευταία 25 λεπτά του αγώνα που επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους 2 εβδομάδες μετά την εγχείρηση στους κοιλιακούς. Μια επιστροφή που έφερε επιπλέον χαμόγελα στην αποστολή του Πανθρακικού.

Από εκεί και πέρα, διήμερο ρεπό θα έχουν οι παίκτες με τις προπονήσεις να αρχίζουν και πάλι από το απόγευμα της Δευτέρας.

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Σκλιοπίδης, Ντίογκο, Μίκουλιτς, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ρομέου, Τζάνης, Κάσες, Ζεκίνια και Πόποβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βρονταράς, Χρήστου, Μακρυδημήτρης, Ζδράβος, Μπαικαρά, Καθάριος, Μαμούτ και Τσανατσόγλου.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ