ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μάντζιος: ''Δεν απαντάω σε φήμες''

Μάντζιος: ''Δεν απαντάω σε φήμες''
Μάντζιος INTIME SPORTS

Στα πολλά προβλήματα με τραυματισμούς που κλήθηκε να αντιμετωπίσει όλη την εβδομάδα στάθηκε ο Άκης Μάντζιος μετά το 0-0 του ΟΦΗ. ''Ό,τι είναι να γίνει για το καλό του Πανθρακικού πρέπει να γίνει'' είπε μεταξύ άλλων.

Αποτέλεσμα που δεν ήθελαν στον Πανθρακικό ήταν το 0-0 με τον ΟΦΗ, όπως υποστήριξε ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός των Θρακιωτών αναφέρθηκε στις αρκετές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε: ''Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε σήμερα! Το επιθυμητό αποτέλεσμα ήταν η νίκη! Είχαμε προβλήματα σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας για το ματς! Ο Ιγκορ έπαιξε με ενέσεις, ο Κάσες στο ημίχρονο είχε πρόβλημα. Γενικότερα βγάλαμε ενέργεια και πάθος, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά το γκολ δεν ήρθε! Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε, καθώς ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα! Χρειάζεται προσπάθεια και πίστη, καθώς ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Αν αναλογιστούμε πως τα 3 παιδιά από τα 11 είχαν θέματα τραυματισμού, άλλα άντεξαν, αποδεικνύει πως δεν υπάρχει πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Δεν απαντάω σε φήμες, ό,τι είναι να γίνει για το καλό του Πανθρακικού πρέπει να γίνει''.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ