ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Λαδάκης: "Ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό"

Λαδάκης: "Ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Λαδάκης, μίλησε στο Sport24.gr, για την ισοπαλία του Πανθρακικού στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Μία αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, είναι ένας σημαντικός αγώνας. Οι παίκτες του Πανθρακικού κατάφεραν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους "πράσινους" και παρότι δεν πήραν τους τρεις βαθμούς κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Ο Αντώνης Λαδάκης μίλησε στο Sport24.gr για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την άποψη του ότι ο Πανθρακικός θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη αν οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη, ήταν περισσότερο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια.

Στις δηλώσεις του, στάθηκε επίσης, στην απόδοση του Πανθρακικού και στις αδυναμίες του Παναθηναϊκού, μίλησε για την πορεία στο πρωτάθλημα αλλά και για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πόσο δύσκολη ή εύκολη ήταν η ισοπαλία;

" Ο αγώνας δεν ήταν εύκολος. Ήταν μια ιστορική ισοπαλία και σημαντική για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Στην διάρκεια του αγώνα όπως είναι φυσιολογικό ο Παναθηναϊκός υπερτερούσε αγωνιστικά και ήταν καλύτερος αλλά και εμείς, υπήρχαν στιγμές, που είχαμε το πάνω χέρι στον αγώνα και απειλήσαμε τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω συνολικά ότι ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια πήραμε την ισοπαλία".

Περίμενες να δεις περισσότερα από τον Παναθηναϊκό;

" Το προπονητικό τιμ μας ανέλυσε τον Παναθηναϊκό και επίσης γνωρίζαμε, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο οι προστριβές με τους παίκτες και οι απολύσεις των προπονητών. Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει σταθερότητα.

Ήμασταν συγκρατημένα αισιόδοξοι, ξέραμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού και αυτά που σχεδιάσαμε πριν τον αγώνα σε μεγάλο ποσοστό καταφέραμε να τα βγάλουμε μέσα στο γήπεδο".

H πορεία του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα...

" Είμαστε ικανοποιημένοι με την πορεία μας. Συνεχίζει ο στόχος μας να είναι η παραμονή και στο μυαλό μας έχουμε μόνο αυτό. Επίσης, μας ικανοποιεί το γεγονός ότι παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο".

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό...

" Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι ένα δύσκολο για μας αλλά θα το αντιμετωπίσουμε όπως όλους τους αγώνες που έχουμε δώσει δηλαδή με σοβαρότητα. θα αναλύσουμε τον αντίπαλο τα δυνατά και αδύνατα σημεία και οφείλουμε να παρουσιαστούμε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια και να πιάσουμε καλή απόδοση.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μπροστά βαθμολογικά και είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν ξέρω κατά πόσο θα αλλάξει τον Ολυμπιακό η αλλάγή του προπονητή. Συνήθως οι αλλαγές κάνουν καλό στην ομάδα όσον αφορά την ψυχολογία.

Όλα, ωστόσο, θα φανούν στο γήπεδο. Δεν πιστεύω ότι οι διαφορές θα είναι μεγάλες στον Ολυμπιακό μέσα σε μόλις μία εβδομάδα. Θα έρθει για τη νίκη και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο".

Τα κρίσιμα ματς του πρωταθλήματος...

" Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ακολουθούν αγώνες με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με μας. Όπως η Βέροια, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πανιώνιος. Και ο Λεβαδειακός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και δείχνει ότι αυτή την στιγμή είναι ένα σκαλί πάνω από εμάς.

Τα παιχνίδια αυτά είναι κομβικά για μας. Όταν παίζεις στην έδρα σου θέλεις πάντα τη νίκη. Αν πάμε καλά στα προσεχή παιχνίδια τότε θα παραμείνουμε στην κατηγορία".

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ