ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ξεκαθαρίζει με Κουτσόπουλο

Ξεκαθαρίζει με Κουτσόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος επιστρέφει την Τρίτη στην Κομοτηνή και θα ξεκαθαρίσει το αν τελικά θα παραμείνει ή όχι στο ρόστερ του Πανθρακικού και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Στην Κομοτηνή επιστρέφει την Τρίτη ο Δημήτρης Κουτσόπουλος και θα ξεκαθαρίσει το αν τελικά θα παραμείνει ή όχι στο ρόστερ του Πανθρακικού και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο 36χρονος έμπειρος τερματοφύλακας δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της ομάδας, Άκη Μάντζιου, που φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση ξένου τερματοφύλακα. Κι αυτό γιατί και ο Σλοβένος Ντίνο Σέρεμετ δεν υπολογίζεται.

Παράλληλα κι εκτός της παρουσίας των νεαρών Γιώργου Αθανασιάδη και Αλέξανδρου Πασχαλάκη στον Πανθρακικό κινούνται για την απόκτηση και τρίτου τερματοφύλακα επένδυσης για το μέλλον. Αυτός πιθανότατα θα είναι ο 19χρονος γκολκίπερ της Κ20 της Δόξας Δράμας, Βασίλης Μαντζιώρης.

Στην ομάδα της Κομοτηνής θέλουνε να επενδύσουν στο ταλέντο του και φέρεται να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του με τις πρώτες κρούσεις να έχουνε γίνει ήδη από πολύ νωρίς στην φετινή χρονιά.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ