ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Η σκυτάλη στον Χρήστου

Η σκυτάλη στον Χρήστου
INTIME SPORTS

Η τέταρτη ανανέωση για την ΠΑΕ Πανθρακικός στα πλαίσια της διαμόρφωσης του κορμού της νέας αγωνιστικής περιόδου είχε να κάνει με την παραμονή του Γιάννη Χρήστου.

Μετά τον Δημήτρη Σκλιοπίδη την Δευτέρα, σήμερα (4/6) ήταν η σειρά του Γιάννη Χρήστου να παραμείνει κάτοικος Κομοτηνής για την προσεχή αγωνιστική περίοδο και μέλος του ρόστερ του Πανθρακικού.

Με την παραμονή του ο Άκης Μάντζιος θα έχει παρόντος και του Ντιόγκο Ζορντάο δύο επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνάς του.

Ο Χρήστου ήταν από τους πρωτεργάτες της ανόδου του Πανθρακικού από την Football League την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 και από τους πιο συνεπείς στην αγωνιστική περίοδο 2012-2013 στα σαλόνια της Super League.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Χρήστου. Ο Γιάννης Χρήστου φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα του Πανθρακικού την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 και μετράει συνολικά 49 εμφανίσεις (22 στην Super League και 27 στην Football League)", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός.

Ο Χρήστου ακολούθησε τους Κουτσόπουλο, Μπαϊκαρά και Σκλιοπίδη στις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού με την σκυτάλη να αναμένεται να περάσει σε κάποιον από τους Βρονταρά, Σαρακατσάνο ή Κάστσελαν.

Παράλληλα η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός έχοντας ενημερώσει εδώ και μέρες τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ότι η πόρτα της ομάδας τους είναι ανοιχτή για την παραμονή τους αναμένουνε την απάντηση του 32χρονου διεθνή επιθετικού ευελπιστώντας πως θα είναι θετική.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ