ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Με απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Με απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 27η αγωνιστική της Super League κάτω υπό συνεχή βροχή. Η αποστολή της ομάδας της Κομοτηνής.

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από τον αγώνα διεξήχθη κάτω από συνεχή βροχή στις εγκαταστάσεις του συλλόγου το πρωί της Παρασκευής (6/3), με τους παίκτες να κάνουν αρχικά το καθιερωμένο ζέσταμα κι ασκήσεις φυσικής κατάστασης και να επικεντρώνονται στη συνέχεια σε ασκήσεις τακτικής και επιθετικής ανάπτυξης.

Κάτω υπό συνεχή βροχή ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (7/3) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 27η αγωνιστική της Super League.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις του συλλόγου το πρωί της Παρασκευής (6/3) και μετά το τέλος της ο Μάνουελ Ρόκα ανακοίνωσε την αποστολή του.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού έκαναν αρχικά το καθιερωμένο ζέσταμα κι ασκήσεις φυσικής κατάστασης και να επικεντρώνονται στη συνέχεια σε ασκήσεις τακτικής και επιθετικής ανάπτυξης.

Αναλυτικά την αποστολή του Πανθρακικού που θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής αποτελούν οι: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Μελίσσης, Εμπόου, Ποτουρίδης, Τσουμάνης, Βιγιαφάνε, Μπαϊκαρά, Μεχία, Ρομέου, Τζάνης, Σέτι, Ντιγκινί, Χασομέρης, Κάσες, Ροτζέριο, Μπάλντα και Ιγκόρ.

Εκτός αποστολής όπως αναμενόταν έμειναν οι ανέτοιμοι καθώς προέρχονται από τραυματισμό Σοφιάν Σερφά και Στέλιος Ηλιάδης.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ