ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Η... αναγέννηση του Ντιγκινί

Η... αναγέννηση του Ντιγκινί
Ντιγκινί INTIME SPORTS

''Άλλος'' παίκτης ο Νικολάς Ντιγκινί στα δύο τελευταία παιχνίδια του Πανθρακικού. Σε τι οφείλεται η... αναγέννηση του Γάλλου; Ο ίδιος δίνει τις εξηγήσεις του στο Sport24.gr.

Ένας από τους σοβαρούς λόγους που ο Πανθρακικός έχει ανεβάσει κατά πολύ την απόδοσή του στη Superleague είναι ο Νικολάς Ντιγκινί. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός σκόραρε στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ ένα πολύ ωραίο γκολ, άσχετα αν η ομάδα του λύγισε στο τέλος και έχασε με 3-2.

Απέναντι στον Πλατανιά η ομάδα της Κομοτηνής επικράτησε με δικό του τέρμα (1-0). '' Η αλλαγή προπονητή έχει παίξει σημαντικό ρόλο. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να καθοδηγεί, απλά τώρα νιώθω καλύτερα'' υποστήριξε στο Sport24.gr ο Γάλλος ποδοσφαιριστής.

Δεν είναι μόνο αυτό. '' Πριν έπαιζα ως στράικερ. Περίμενα μάταια τη μπάλα να φτάσει σε εμένα. Δεν γινόταν συχνά αυτό. Τώρα αγωνίζομαι ως οκτάρι ή δεκάρι. Παίρνω πολύ περισσότερο τη μπάλα και έτσι νιώθω ότι συμμετέχω περισσότερο σε κάθε παιχνίδι. Έτσι μου αρέσει'' επισημαίνει ο 26χρονος.

Ωραιότερη στιγμή του στο πρωτάθλημα η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. ''Ξετρελάθηξε'' με τον παλμό και την ατμόσφαιρα, έβαλε και γκολ. '' Π αίρνω τα πάνω μου όταν βλέπω τόσο κόσμο στα γήπεδα. Είναι ωραίο το συναίσθημα'' αναφέρει.

Σε αναμέτρηση της πρώην ομάδας του, της Vannes, ο Ντιγκινί κλήθηκε να φορέσει τα γάντια του τερματοφύλακα, καθώς ο γκολκίπερ είχε αποβληθεί. '' Έπιασα πέναλτι και μπορώ να πω ότι ήταν από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της καριέρας μου'' δήλωσε ο Γάλλος.

Για τον Πανθρακικό λέει: '' Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά το ότι κερδίσαμε τον Πλατανιά δεν λέει κάτι. Αν δεν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, στο τέλος θα εκτεθούμε. Το κεφάλι κάτω για να πετύχουμε την παραμονή στην κατηγορία''.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ