ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Επιμένει για Μελισσά

Επιμένει για Μελισσά
INTIME SPORTS

Στον Πανθρακικό μπορεί να κινούνται με απόλυτη μυστικότητα όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ τους ωστόσο οι επιλογές που έχουνε ξεχωρίσει από την ελληνική αγορά είναι λίγο πολύ γνωστές. Μεταξύ αυτών και ο Πασχάλης Μελίσσας.

Ο Πασχάλης Μελισσάς φαίνεται να απασχολεί πάντα τον Παναθρακικό για την ενίσχυση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου αποτελώντας μία επιλογή από την ελληνική αγορά.

Ο Άκης Μάντζιος φέρεται να έχει εντάξει το όνομα του 32χρονου Ξανθιώτη που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό μετά από μία γεμάτη χρονιά στην μεταγραφική του λίστα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε μία θέση του αριστερού μπακ όπου η ομάδα της Κομοτηνής και ο τεχνικός της βρίσκονται σε αναζήτηση της καλύτερης δυνατής επιλογής έχοντας στα υπόψη τους επίσης τον Νίκο Τσουμάνη που μένει ελεύθερος από τον Άρη μετά την προσφυγή που κατέθεσε αλλά και τον Γιάννη Ζαραδούκα.

Παράλληλα οι ιθύνοντες του Πανθρακικού μελετούν προσεκτικά περιπτώσεις από τις αγορές της Γαλλίας και της Ισπανίας στα πλαίσια πάντα της ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μεταξύ άλλων ο Μάντζιος βρίσκεται σε αναζήτηση δυνατών φιλικών παιχνιδιών για την ομάδα του κατά την παραμονή της στο αθλητικό κέντρο κοντά στην Βαρσοβία, την πρωτεύουσα της Πολωνίας.

Στους πιθανούς αντιπάλους είναι οι Λέγκια Βαρσοβίας, η Χάποελ Ρανανά από το Ισραήλ αλλά και η ΑΕ Λεμεσού από την Κύπρο.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ