ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Επικείμενη επιστροφή του Μπαλού

Επικείμενη επιστροφή του Μπαλού
INTIME SPORTS

Στον Πανθρακικό παράλληλα με τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Super League κινούνται για την ενίσχυση του ρόστερ στην περίοδο του Ιανουαρίου με τον γνώριμο Φάμπιο Μπαλού να επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ο γνώριμος Φάμπιο Μπαλού επανέρχεται στο προσκήνιο για την ενίσχυση του ρόστερ του Πανθρακικού εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Κι αυτό γιατί οι ιθύνοντες της ομάδας της Κομοτηνής παράλληλα με τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Super League κινούνται για την εύρεση μεταγραφικών στόχων.

Ο Μπαλού είχε αγωνιστεί προ διετίας στον Πανθρακικό και πιο συγκεκριμένα τη χρονιά της ανόδου από την Football League στην Super League ως δανεικός από τη Μαρίτιμο.

Ακολούθως το καλοκαίρι του 2012 είχε γίνει προσπάθεια ώστε να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας της Κομοτηνής κάτι όμως που δεν κατέστη δυνατό και επέστρεψε στην Μαρίτιμο.

Από την ομάδα της Πορτογαλίας στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Κύπρο και στην Πάφο και μετά στην Αγκόλα και την Όνζε Μπράβο με την οποία έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο.

Η περίπτωση του Μπαλού φαίνεται να συνδέεται και με το προ εβδομάδας ταξίδι στο εξωτερικό του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Πανθρακικός, Βασίλη Κυρουβίδη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Αχιλλέα Σαρακατσάνο όπως και στον Διονύση Μακρυδημήτρη που παραμένει τραυματίας.

Κατά τα άλλα αναμένει την επάνοδο του Μαξίμ Ζος με τον Γάλλο αμυντικό να ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση του και αναμένεται να δώσει το παρών ενώ αμφίβολος παραμένει ο Κροάτης Τόμισλαβ Μίκουλιτς.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ