ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Εν αναμονή του Δερμιτζάκη

Εν αναμονή του Δερμιτζάκη
Δερμιτζάκης

Ο Παύλος Δερμιτζάκης θα πρέπει να θεωρείται και επίσημα ο διάδοχος του Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού παρά το ότι δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της ΠΑΕ για να αναλάβει, για δεύτερη φορά στην προπονητική του καριέρα, τα ηνία της ομάδας μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ο Παντελίδης το πρωί της Τρίτης (30/10) πριν την έναρξη προπόνησης του Πανθρακικού επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ομάδας και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές μέσα σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα.

Πριν την έναρξη της ομιλίας του τους ζήτησε όποιος θα ήθελε να πει το οτιδήποτε. Κάτι όμως που δεν έγινε και αφού είπε ότι είχε να τους πει ο 47χρονος τεχνικός αποχώρησε με τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να έκλαψαν στη διάρκεια του αποχαιρετισμού τους.

Κι αν ο Παντελίδης έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη να επιστρέψει στο σπίτι του στην Αθήνα και στην οικογένειά του την ίδια ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί από την διοίκηση της ΠΑΕ και να παρουσιαστεί ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Κάτι που σημαίνει από την στιγμή που θα συμβεί πως η χθεσινή προπόνηση ήταν η μόνη που θα έγινε υπό τις οδηγίες του Ζόραν Στοΐνοβιτς, προπονητή της Κ20 ομάδας του Πανθρακικού. Και ότι θα κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή στο Περιστέρι στο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το μεγάλο ερώτημα είναι το πώς ο κόσμος του Πανθρακικού που όπως φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανιώνιο είχε δεθεί με τον Παντελίδη, ακούστηκε τέσσερις φορές το όνομά του, θα δεχθεί τον Δερμιτζάκη στην επιστροφή. Εξαιτίας της αποχώρησής του το καλοκαίρι του 2010 για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και για αυτό είχε υπάρξει και μία επαφή με τον Μάκη Χάβο.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ