ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Εξετάζει Τσουκάνη

Εξετάζει Τσουκάνη
Τσουκάνης INTIME SPORTS

Κι ενώ ο Χρήστος Μελίσσης από τις τελευταίες μέρες του 2014 έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τον Πανθρακικό, ο Στέλιος Τσουκάνης βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας της Κομοτηνής.

Προπονήσεις με τον Πανθρακικό έχει ξεκινήσει ο Χρήστος Μελίσσης από τις τελευταίες μέρες του 2014 την ίδια ώρα που ο Στέλιος Τσουκάνης βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας της Κομοτηνής.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός με την επιστροφή του μετά από ενάμιση χρόνο θα πρέπει να θεωρείται η πρώτη μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Η απόκτηση του Μελίσση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και θα έχει την ευκαιρία να τεθεί μετά από μερικούς μήνες και πάλι στην διάθεση του Μανουέλ Ρόκα όπου είχανε συνεργαστεί στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Μελίσσης το πρώτο εξάμηνο της φετινής αγωνιστικής περιόδου ήταν χωρίς ομάδα ενώ ο αριστερός μπακ–χαφ Τσουκάνης ήταν στην Νίκη Βόλου.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής ψάχνει για την συγκεκριμένη θέση μία και στα υπόψη του προ ημερών είχε βρεθεί και ένας άλλος ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου. Ο Ροτζέριο Μάρτινς.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΞΑΝΘΗ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοίνωσε ότι το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015 θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 19:30 στο γήπεδο Πηγαδίων.

Οι φίλοι του Πανθρακικού θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια το Σάββατο 3 Ιανουαρίου και την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου από τις 09:00 έως τις 15:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ που εδρεύουν στην Ηροδότου 28 (τηλ 25310-84444).

Επίσης την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει εκδοτήριο λίγο πριν την γέφυρα που οδηγεί στο γήπεδο. Το εκδοτήριο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των φιλάθλων από τις 17:30 έως και την ώρα έναρξης της συνάντησης.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ